Esteu aquí

BIOSPAIN Barcelona 2023

BIOSPAIN és un dels esdeveniments biotecnològics d'Europa més importants i un dels més grans del món, tant pel nombre de reunions one-to-one com per la quantitat d'empreses participants. El 34% dels delegats que hi assisteixen venen de fora d'Espanya. 

Per primera vegada en 20 anys, BIOSPAIN torna a Barcelona, el principal clúster biotecnològic d'Espanya i una de les ciutats més dinàmiques del món.

L'última edició presencial va tenir lloc el setembre de 2021 a Navarra i va aplegar més de 900 assistents de 30 països i es van tancar més de 2.000 reunions one to one.

Més informació sobre BIOSPAIN 2023

Biospain 2023

BIOSPAIN, un dels congressos líders a Europa, reuneix més de 2.000 professionals dels sectors de la salut, agroalimentació sostenible i solucions contra el canvi climàtic, nacionals i internacionals, de 975 entitats procedents de 30 països.  El principal objectiu de BIOSPAIN - constituït sobre diverses jornades i que té lloc cada dos anys - és impulsar la innovació, la inversió, la col·laboració i noves oportunitats de negoci. La fira està organitzada per ASEBIO i compta amb el suport del Comitè Amfitrió format Biocat, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona.

L'esdeveniment compta també amb el suport privat d'empreses patrocinadores catalanes: Almirall i Grifols són Platinum sponsors; Asabys, Esteve, Klinea, Oryzon i Ysios Capital són Gold sponsors; Asphalion, Barcelona Supercomputing Center, Genesis Biomed, LIM Global, Nostrum Biodiscovery i Promega són Silver sponsors i finalment Ayming i Welab Barcelona són Bronze sponsors

Com a entitats catalanes col·laboradores s'hi troba el BIST, CataloniaBio & HealthTech i el PRBB. 

Més de 100 entitats i empreses catalanes ja han confirmat la seva participació a la fira. A més, 31 d'aquestes hi participaran amb estand.

Pavelló de la BioRegió de Catalunya

La BioRegió de Catalunya comptarà amb un pavelló propi que inclourà un espai de visibilitat diferenciada per a startups de la BioRegió de Catalunya. Les empreses disposaran d’un espai propi per a reunions i faran un pitch davant d'inversors dins del programa de la fira. Les startups que mostraran les seves solucions al Pavelló de la BioRegió de Catalunya són: 

 • Stand 1: Remab Therapeutics
 • Stand 2: D-Sight
 • Stand 3: Biointaxis
 • Stand 4: Gate2Brain
 • Stand 5: DBGen Ocular Genomics
 • Stand 6: MedBioinformatics Solutions
 • Stand 7: CEBIOTEX
 • Stand 8: Cytes Biotechnologies
 • Stand 9: Aortyx
 • Stand 10: BEYOND YOU (Formerly Exheus)

 

Programa de Biospain 2023 

Com en cada edició, la fira inclou un programa de conferències amb un track dedicat a la salut. Es tractaran temàtiques com el biomanufacturing, l'espai de dades, les teràpies avançades i la medicina personalitzada entre d'altres. A banda, la fira inclourà esdeveniments socials com una recepció al MNAC la tarda del 26 de setembre i una ruta de tapes el dimecres 27 de cara a fomentar el networking. 

Biocat coordinarà i/o participarà en les següents sessions dins el programa oficial:

Dimarts 26/9

 • 9:00h - 9:30h Benvinguda institucional per part de l'Hble. Sr. Roger Torrent i Ramió, conseller d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya; la Sra. Xiana Margarida Méndez Bértolo, secretaria de estado de Comercio del Gobierno de España;  la Sra. Ana Polanco, Presidenta d'AseBio; i l'Excm. Sr. Jaume Collboni i Cuadrado, alcalde de Barcelona.
 • 10:15h – 11:00h Biomanufacturing is the future of Europe (conference room 1). Es parlarà del repte d'escalar les capacitats i el rendiment de la biofabricació, com a factor clau per a la reindustrialització a Europa
 • 12:00h  –  13:00h Can greater scale for Europe’s biotech clusters be its key driver for global competitiveness? (main auditorium). La taula patrocinada per SANOFI, comptarà amb la moderació de Montse Daban, Directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat
 • 15:00h  –  16:00h Advanced Therapy Medicinal Products strategy (main auditorium). Amb la participació de Robert Fabregat, Director General de Biocat.
 • 16:30 - 17:30 Open innovation for nanotech in life sciences. Projecte europeu Safe nmt.  (Speaker's corner)
 • 20:15h - 22:00h BIOSPAIN Welcome reception (MNAC). Recepció oficial.
   

Dimecres 27/09

 • 11:30h – 12:30h Barcelona health booster: one year of the acceleration engine, juntament amb el Parc Científic i Barcelona Activa (speaker's corner). BCN Health Booster és una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona, el Parc Científic de Barcelona, Barcelona Activa i Biocat que accelera empreses del sector salut mitjançant l'accés a un laboratori al Parc Científic de Barcelona i a un programa d'acceleració especialitzat impartit per Biocat. Consulta'n l'agenda
 • 13:00h - 13:45h New EU Regulations EUnetHTAa 21a nd EU Clinical Package: Overcoming the New Old Challenges to Deliver Cell Therapies to Patients in Need (main auditorium). Sessió organitzada per Alira Health que comptarà amb la participació de Robert Fabregat, Director General de Biocat
 • 16:30h – 17:30h Health data for innovative medicine, EDAH  (main auditorium). S’explicarà el projecte EDAH, que té com a objectiu crear un ecosistema unificat per a les dades de salut entre els Estats membres de la UE. Preveu un marc harmonitzat de normes, estàndards i pràctiques, infraestructures i marc de governança que faciliti l'intercanvi segur i responsable d'informació sanitària per a ús primari i secundari. Comptarà amb la moderació de Montse Daban, Directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat
 • 16:30h  – 17:30h Merck Advance Biotech Grant (conference room 2). El patrocinador de l'esdeveniment, Merck, ha anunciat el seu programa Merck Advance Biotech Grant, que reconeix destacades empreses biotecnològiques emergents i les ajuda en el seu camí cap a la comercialització, impulsant la propera generació de medicaments al mercat. El plaç límit d'inscripció és el 10 de setembre: Inscriu-te aquí: Program - BioSpain 2023
 • 17:30h - 18:30h Plan complementario de Biotecnología (main auditorium). En aquesta sessió s'explicaran les avantatges d'aquest pla i la seva aplicació des de diverses bioregions espanyoles, entre les quals es troba Catalunya
 • 20:00h - 23:00h Ruta de tapes. Els delegats podran gaudir d'una ruta de tapes per la ciutat mentre fan networking.
   

Dijous 28/09

 • 9:00h - 9:30h Benvinguda institucional del Sr. Ion Arocena Vélez, director general d’AseBio, Sr. Ignacio García Fenol, subsdirector general de Fomento de la Innovación del Ministerio de Ciencia e Innovación de l’Estat espanyol i del M. Hble. Sr. Pere Aragonès i Garcia, President de la Generalitat de Catalunya.  
 • 9:00h - 10:15h La fira s'obrirà gratuïtament a estudiants dins el Talent & Diversity Day amb diverses activitats que tractaran sobre la carrera en biotec. L'objectiu principal d'aquesta jornada és facilitar les trobades entre les empreses de contractació i els professionals que busquen oportunitats laborals. Els candidats tindran l'oportunitat de programar entrevistes a través del lloc web de matchmaking TALENT. Les entrevistes tindran una durada màxima de 10 minuts i es realitzaran a les cabines reservades dels socis. Aquest servei no comporta cap cost econòmic. Si ets una empresa que hi vol participar Inscriu-t'hi!
 • 9:30 - 11:30 També tindrà lloc l'esdeveniment de Biocomunica 2023, el congrés anual de l'Associació de Comunicadors de Biotecnologia. (Speaker's corner)

>> Consulta el programa complet de BIOSPAIN
 

Descomptes per a empreses de la BioRegió de Catalunya

Les empreses de la BioRegió de Catalunya que vulguin assistir a BIOSPAIN 2023 poden gaudir de la mateixa tarifa reduïda que les empreses sòcies d'ASEBIO (595 euros + IVA, 200 euros menys sobre la tarifa regular). Les entitats acadèmiques i de tech transfer també es poden beneficiar d’una tarifa especial reduïda de 295 euros + IVA. La tarifa reduïda s'aplica directament durant el procés de registre.

 

Si sou una empresa i ja us heu inscrit al congrés, ja podeu accedir al partnering i demanar reunions.

Les empreses catalanes poden també contractar directament amb Fira Barcelona un estand modular de 6m2, que també inclou dues entrades de partnering. El preu son 2.200 euros + IVA (un cost de 1.000 euros inferior sobre la tarifa estàndard).

Si tens qualsevol dubte, contacta amb nosaltres a events@biocat.cat.

Més informació

 

 

BIOSPAIN 2023 en xifres

 • 200 expositors
 • 31 empreses i entitats catalanes expositores
 • 1.700 delegats de 850 empreses
 • 100 empreses catalanes assistents
 • 40 sessions organitzdes com a part del programa