Esteu aquí

Fires i Congressos

L'accelerat procés de globalització que han viscut els mercats en els darrers 30 anys ha incrementat la importància de les estratègies d’internacionalització per a totes les empreses, però és especialment clau en el sector de les ciències de la vida i la salut, que és, per definició, global. És per això que, des de fa uns anys, Biocat coordina la delegació catalana a les principals fires del sector, com la BIO i la BES.

Biocat també facilita la participació i col·labora amb multitud de trobades internacionals (Health 2.0., BizBarcelona, IoT Congress, PharmaProcess, Biotech Showcase, etc.) per ajudar a projectar la BioRegió de Catalunya cap a l’exterior i afavorir els intercanvis comercials.    

 

bio_568_x_320

4YFN és un esdeveniment d’startups dins la major trobada expositiva de la indústria mòbil a nivell internacional, el Mobile World Congress (MWC). Ofereix suport als inversors i les empreses per establir connexions i emprendre junts nous projectes de negoci.

Biospain és el major esdeveniment de biotecnologia organitzat per una associació nacional de bioindústria a Europa. 

Des del 2007, Biocat coordina la delegació catalana d'empreses i institucions que participen a la BIO International Convention, la major fira del sector biotecnològic del món.

BIO-Europe Spring és el congrés de partnering més important que es realitza a Europa de la indústria de la biotecnologia i la farmacèutica i que proporciona a les empreses l'oportunitat de trobar associacions d'alt nivell. 

BioEquity 2019 és el principal esdeveniment d’inversors dedicat a la indústria biofarmacèutica europea, i va tenir lloc per primer cop a Barcelona els dies 20 i 21 de maig de 2019