Esteu aquí

Fons Next Generation EU

Després de la pandèmia, la Unió Europea vol reactivar l’economia amb projectes que activin el continent i que tinguin un alt component de transformació digital i de compromís ambiental a través d’uns ajuts excepcionals.

En aquest sentit, Biocat col·labora amb l'Oficina l’Oficina Next Generation EU d'ACCIÓ per a donar a conèixer les diferents convocatòries empresarials dels fons europeus Next Generation orientades al sector de les ciències de la vida i la salut i fomentar la participació de les entitats de la BioRegió en projectes estratègics.

Bandera UE

Convocatòries destacades dels fons europeus Next Generation per a entitats de la BioRegió:

 
Convocatòria projectes d'innovació en medicina personalitzada i teràpies avançades

dna helix

 

El Ministeri de Ciència i Innovació va obrir el 27 de setembre passat la convocatòria de l'any 2022 de subvencions per finançar Projectes d'R+D+I vinculats a la Medicina Personalitzada i Teràpies Avançades dins de l'actuació coordinada ISCIII-CDTI per al foment de la col·laboració públic-privada del PERTE per a la Salut de Vanguardia.

L’objectiu d’aquesta convocatòria, que va dirigida tant a centres de recerca com a empreses i que té un pressupost de 55 milions d'euros, és coordinar les capacitats científiques amb les capacitats empresarials per avançar més ràpidament en la implementació de la medicina personalitzada i medicaments estratègics emergents.

 

Els projectes s'han d'emmarcar dins les següents temàtiques:

  • Diagnòstic precoç i més precís
  • Tractaments innovadores i personalitzats
  • Millora del seguiment  i la rehabilitació de les malalties cróniques

El termini per presentar les expressions d'interès i tota la documentació necessària s'acaba el 26 d'octubre.

>> Més informació
 

 

Vols rebre les noves convocatòries d’ajuts Next Generation? El Servei d’alertes personalitzat et permet estar al dia de les convocatòries empresarials dels fons. Rebràs a la teva bústia els ajuts Next Generation que més s’adaptin als teus interessos i amb tota la informació detallada.

Troba tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereixen les diferents administracions i organismes per a les empreses i els emprenedors ubicats a Catalunya a través del cercador.

Si estàs treballant en un projecte transformador o tens algun dubte comparteix-lo amb l'Oficina Next Generation EU i t'assessoraran per fer els següents passos.