Esteu aquí

Fòrum d'Inversió Healthcare

Biocat organitza, conjuntament amb Esade BAN, Barcelona Activa i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, un punt de trobada que, al llarg de les diferents edicions, s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català. L'esdeveniment té l'objectiu d'apropar inversors interessats en el sector amb empreses que tinguin projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut. 

El primer Fòrum d’Inversió Healthcare va tenir lloc el 2010 i, des de llavors i amb dades obtingudes fins a la 21a edició, ha servit de trampolí a més de 200 empreses, després d’un procés de selecció en què s’han estudiat més de 600 projectes. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum, posteriorment, directament o indirectament han aixecat entre totes una xifra d’inversió total de 40 milions d'euros.

forum Inversio Healthcare Barcelona

Les empreses i emprenedors que participen en el fòrum es troben en estadi inicial (early stage) o en procés de creixement, i busquen rebre una injecció de capital per a poder desenvolupar els seus projectes.

Les sessions estan dividides en una taula rodona i la presentació dels projectes inclou emprenedors de tot tipus, des d'empreses acabades de crear (early stage) fins a equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci en l'entorn salut. A banda de la valoració de projectes, també té lloc una sessió de networking en finalitzar l'acte.

Uns mesos abans de cada Fòrum, s'obre una convocatòria per presentar projectes innovadors. El comitè de selecció de projectes, format per membres de les entitats organitzadores, es reuneix i selecciona els millors projectes, que posteriorment presentaran la seva idea o producte en el Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona.

Al canal de Youtube del Col·legi de Metges de Barcelona pots veure les presentacions de les empreses que han participat en aquests fòrums a partir del 2015.

 

26è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2020

El 26è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2020 se celebra el 27 de març de 2020 a les 16:30h en format digital.

Convocatòria de presentació de projectes

La convocatòria per presentar projectes a la 26a edició del Fòrum d'Inversió Healthcare finalitza el 14 de maig de 2020.

Aquesta edició és organitzada per les entitats habituals Esade BANBarcelona Activa, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i Biocat.

Registre

  • Si ets emprenedor has de registrar-te en aquest formulari. 
  • La resta d'assistents s'hauran d'inscriure aquí.

Programa

  • Pots consultar el programa aquí.

 


Entitats promotores:

 

Logotip Col·legi de Metges    logo esade ban Logo Barcelona Activa logo Biocat alta 
 
 
Entitats col·laboradores:

 

   Gruo med      healthequity Invivoventures
catalonia bio    Meditecnologia

 

 

 

 

Amb el suport de: 

 

logo ajuntament barcelona