Esteu aquí

Here comes your lead. Collaborative and risk-sharing models for drug discovery

Biocat està buscant projectes de recerca early-stage en desenvolupament de teràpies que estiguin establerts a la BioRegió de Catalunya, per tal d’accelerar-los en el procés de drug discovery.

Biocat posa en contacte aquests projectes amb plataformes, CROs i empreses nacionals i internacionals (els partners) per a establir un model de col·laboració en recerca, on es comparteixen riscos i beneficis. D’aquesta manera, Biocat contribueix a augmentar el flux de molècules terapèutiques en fases avançades a la BioRegió de Catalunya.

Here comes your lead. Collaborative and risk-sharing models for drug discovery

Qui pot participar a ‘Here comes your lead’?

Biocat està buscant projectes d’excel·lència en teràpies que es trobin en fases primerenques del procés de drug discovery (e.g. amb noves dianes o nous hits identificats), i que estiguin interessats a portar aquestes teràpies a les següents etapes: validació de la diana, hit to lead o lead optimization.

Com funciona ‘Here comes your lead’?

Biocat recull els projectes, amb informació no confidencial, i facilita el contacte amb el partners (plataformes, CROs i empreses nacionals i internacionals), que revisaran les propostes i escolliran les que millor encaixen amb les seves necessitats i interessos per tal de fer una reunió privada. 

El procés

'Here comes your lead' consisteix en els següents passos:


Última edició:

Here comes your lead 2021

7 d’octubre, 2021 | Online
Consulta en aquest enllaç tota la informació sobre aquesta edició

Here comes your lead 2019

26 d’abril, 2019 | Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) - Sala Marie Curie
Consulta en aquest enllaç tota la informació sobre aquesta edició
 

Amb el suport de: