Esteu aquí

Borsa de treball i pràctiques

La borsa de treball de referència del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques a Catalunya. En aquesta pàgina pots consultar les ofertes de treball i beques de les empreses i entitats de recerca que formen part de la BioRegió de Catalunya.

Biocat no gestiona la recepció de CV de candidats  –amb excepció de les ofertes de feina destinades a cobrir llocs de feina dins de la pròpia institució Biocat. Per mostrar el teu interès en una oferta de feina publicada en aquest portal, has de dirigir-te a l'entitat convocant. Trobaràs dins de cada oferta un correu electrònic de contacte on poder adreçar-te.

Data límit Vacant Entitat/empresa
19.09.2018 Laboratory Technician IBEC (Institute for Bioengineering of Catalonia)
20.09.2018 Laboratory Technician in Biosensing for Bioengineering (Ref. TC-JR) IBEC
20.09.2018 Product Manager Junior CIMAB IBERICA S.L.
20.09.2018 Oferta de Máster IBMB-CSIC
20.09.2018 Personal de suport assaigs clínics Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili
20.09.2018 Team Leader Scientific IT The Centre for Genomic Regulation (CRG)
21.09.2018 Postdoctoral opportunity in applied synthetic biology / skin microbiome engineering Universitat Pompeu Fabra (UPF)
21.09.2018 Senior research technician / lab manager opportunity in applied synthetic biology / skin microbiome engineering Universitat Pompeu Fabra (UPF)
23.09.2018 Oferta Beca Predoctoral MoBioFood Research Group. Departament de Bioquímica i Biotecnologia. Universitat Rovira i Virgili
25.09.2018 Innovation Manager IDIBAPS

Envia'ns una oferta de feina

Ets una organització, empresa, centre de recerca o entitat? Publica la teva oferta del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques de manera gratuïta

 

Treballa a Biocat

  • Si vols treballar amb nosaltres envia’ns el teu CV a rrhh@biocat.cat i valorarem la teva sol·licitud.

"Habitualment utilitzo la borsa de treball de Biocat. És un web especialitzat, amb repercussió i reconegut en el camp de la biotecnologia a Catalunya. Sempre rebem CVs adients i d’acord amb els requisits demandats“.

Berta Arisó

Consultora de Michael Page Healthcare