Esteu aquí

Els Diàlegs de la BioRegió

Per celebrar el seu 10è aniversari, Biocat ha engegat un cicle de diàlegs sobre temes d’interès per als agents la BioRegió de Catalunya: '10 converses per explicar els 10 propers anys'. Amb un format innovador i distès, l’objectiu és crear un nou espai de reflexió a l’entorn de l’ecosistema de ciències de la vida i de la salut català.  

Reconeguts experts de diferents àrees intercanviaran idees, anàlisis i punts de vista durant converses a dos i sense moderació.  El programa, que es va iniciar el 2016 durant el Fòrum de la BioRegió, consta de 10 trobades i es preveu que finalitzi el 2018. Durant aquest temps, s'abordaran temes clau per explicar el futur de la BioRegió, com l’emprenedoria, els models de negoci o la tecnologia.

Dialegs BioRegió

10 converses per explicar els 10 propers anys

Els Diàlegs de la BioRegió tractaran temes rellevants i d’interès que donaran visibilitat al sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya, creant una plataforma de debat i reflexió:

  1. La ciència
  1. La història
  1. Les tecnologies mèdiques
  1. Els diners
  1. La biofarma
  1. L'emprenedoria
  1. Models de negoci
  1. L'ecosistema
  1. Els proveïdors
  1. El futur 

 

El paper de la ciència a la BioRegió

El tema de la primera conversa, celebrada el 25 de novembre durant el Fòrum de la BioRegió, va ser 'El paper de la ciència a la BioRegió' i va tenir com protagonistes a Andreu Mas-Colell, president del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), i a Josep Maria Martorell, director associat del Barcelona Supercomputing Center (BSC). 

 

 

Idees clau dialegs bioregio

 

Vols ser patrocinador?

Properament s'obriran opcions de patrocini pel cicle 'Els diàlegs de la BioRegió:10 converses per explicar els 10 propers anys'. Si estàs interessat en ser patrocinador d'aquestes trobades, pots contactar amb nosaltres per correu electrònic a arovira@biocat.cat o per telèfon al 93 310 33 69.