Esteu aquí

Fòrum de la BioRegió

El Fòrum de la BioRegió és una trobada dels representants de totes les empreses i entitats del sector de les ciències de la vida i la salut de Catalunya. Organitzada per Biocat amb la col·laboració de diverses entitats i de manera consecutiva entre 2008-2011, l'última edició va tenir lloc el 2016.

Es reuneixen professionals del sector empresarial i financer, investigadors, gestors de centres i instituts de recerca, representants d’universitats i hospitals. També compta amb la presència d’alts càrrecs de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament de Barcelona i del Patronat de Biocat.

Fórum Biocat

El Fòrum de la BioRegió 2016 va ser una trobada per a la reflexió i el coneixement de l'ecosistema de les ciències de la vida i la salut, on reconeguts experts internacionals ens presentaran exitoses experiències de col·laboració públicoprivada i explicaran cap a on van els subsectors de la biofarma, el tecmed i el digital health. Hi va haver també espais pel diàleg i el networking.

Biocat i la Cambra de Comerç de Barcelona van convocar totes les empreses i entitats del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya en el quart Fòrum Biocat que, sota l'eslògan El valor del clúster, va fomentar la innovació i va promoure la col·laboració entre els més de 450 representants d'organitzacions de l’àmbit científic, sanitari, empresarial i financer.

Connecta, fem futur. Biocat, en col·laboració amb la Cambra de Comerç de Barcelona, va reunir prop de 700 representants de totes les empreses i entitats del sector de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques de la BioRegió de Catalunya en el Fòrum Biocat que, un any més, el tercer, va fomentar la col·laboració conjunta envers la innovació.

Biocat, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, va organitzar una nova edició del Fòrum de la BioRegió amb un gran èxit d’assistència i amb la consolidació d’aquesta gran trobada del sector biotecnològic i biomèdic a Catalunya, que té com a objectiu dinamitzar i consolidar el bioclúster.

El primer Fòrum de la BioRegió celebrat el 2008 va ser una trobada sense precedents del sector biotecnològic i biomèdic a Catalunya. Un intens dia de treball que va permetre reunir a més de 500 professionals del sector empresarial i financer, investigadors, gestors de centres i instituts de recerca i representants d’universitats i hospitals que van participar en conferències, taules rodones i exposicions.