Esteu aquí

Debats i diàlegs

Biocat actua com a generador de coneixement i reflexió per l'ecosistema català de ciències de la vida i la salut amb l'objectiu de convertir-lo en un referent internacional. En aquest marc, destaquen les iniciatives B·Debate i els Diàlegs de la BioRegió.

B·Debate, iniciativa de Biocat i l'Obra Social “la Caixa”, impulsa debats multidisciplinars on es fomenta l’intercanvi obert de coneixement entre científics de prestigi mundial per donar resposta als grans reptes socials en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.

Els Diàlegs de la BioRegió són un cicle de converses a dos on experts intercanvien idees i punts de vista i on s'aborden temes clau per explicar el futur de la BioRegió, com l’emprenedoria, els models de negoci o la tecnologia.

Debats i dialegs

El Fòrum de la BioRegió és una trobada dels representants de totes les empreses i entitats del sector de les ciències de la vida i la salut de Catalunya. Organitzada per Biocat amb la col·laboració de diverses entitats, ha tingut lloc de manera consecutiva entre 2008-2011 i al 2016

B·Debate és una iniciativa de Biocat i l'Obra Social “la Caixa” que impulsa debats multidisciplinars d’alt nivell científic, on es fomenta l’intercanvi obert de coneixement i la col·laboració entre experts de prestigi mundial per donar resposta als grans reptes socials en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut.