Esteu aquí

Fòrum d'Inversió Healthcare

Biocat organitza, conjuntament amb Esade BAN, Barcelona Activa i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, un punt de trobada que, al llarg de les diferents edicions, s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català. L'esdeveniment té l'objectiu d'apropar inversors interessats en el sector amb empreses que tinguin projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut. 

El primer Fòrum d’Inversió Healthcare va tenir lloc el 2010 i, des de llavors i amb dades obtingudes fins a la 21a edició, ha servit de trampolí a més de 200 empreses, després d’un procés de selecció en què s’han estudiat més de 600 projectes. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum, posteriorment, directament o indirectament han aixecat entre totes una xifra d’inversió total de 40 milions d'euros.

forum Inversio Healthcare Barcelona

Les empreses i emprenedors que participen en el fòrum es troben en estadi inicial (early stage) o en procés de creixement, i busquen rebre una injecció de capital per a poder desenvolupar els seus projectes.

Les sessions estan dividides en una taula rodona i la presentació dels projectes inclou emprenedors de tot tipus, des d'empreses acabades de crear (early stage) fins a equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci en l'entorn salut. A banda de la valoració de projectes, també té lloc una sessió de networking en finalitzar l'acte.

Uns mesos abans de cada Fòrum, s'obre una convocatòria per presentar projectes innovadors. El comitè de selecció de projectes, format per membres de les entitats organitzadores, es reuneix i selecciona els millors projectes, que posteriorment presentaran la seva idea o producte en el Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona.

Al canal de Youtube del Col·legi de Metges de Barcelona pots veure les presentacions de les empreses que han participat en aquests fòrums a partir del 2015.

 

23è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018

El 23è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018 se celebra el 15 de novembre de 2018 a les 17:00h al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Convocatòria de presentació de projectes

La convocatòria per presentar projectes a la 23a edició del Fòrum d'Inversió Healthcare finalitza el 22 d'octubre de 2018.

Aquesta edició, a més d'estar organitzada per les entitats habituals Esade BANBarcelona Activa, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i Biocat, compta amb la participació internacional de HIMSS EuropeHealth 2.0eHealth Hub.

Per a participar a la convocatòria:

  • Totes les empreses europees del sector salut digital poden fer la sol·licitud per participar al concurs emplenant aquest formulari. És indispensable enviar un correu a entrepreneurship@alumni.esade.edu notificant la candidatura de la seva empresa. No n'hi ha prou amb el registre online.

Registre

  • Si ets inversor i vols participar en el Fòrum d'Inversió implica acceptar les bases de participació a ESADE BAN. Cal descarregar-les, signar ambdues pàgines i incloure-les com a document adjunt a la plataforma.
  • La resta d'assistents s'hauran d'inscriure aquí.

Programa

  • Pots consultar el programa aquí.

 


Coorganitzat per:

 

Logotip Col·legi de Metges   logo esade ban Logo Barcelona Activa logo Biocat alta 
 

 

logo esade ban        health 2.0 himss europe meditecnologia  healthequity