Esteu aquí

Fòrum d'Inversió Healthcare

Biocat organitza, conjuntament amb Esade BAN, Barcelona Activa i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, un punt de trobada que, al llarg de les diferents edicions, s'ha posicionat com a referent en l'ecosistema biomèdic català. L'esdeveniment té l'objectiu d'apropar inversors interessats en el sector amb empreses que tinguin projectes de biotecnologia, medical devices, serveis sanitaris i tecnologies de la informació relacionades amb la salut. 

El primer Fòrum d’Inversió Healthcare va tenir lloc el 2010 i, des de llavors i amb dades obtingudes fins a la 21a edició, ha servit de trampolí a més de 200 empreses, després d’un procés de selecció en què s’han estudiat més de 600 projectes. Les empreses que han aconseguit exposar al Fòrum, posteriorment, directament o indirectament han aixecat entre totes una xifra d’inversió total de 40 milions d'euros.

forum Inversio Healthcare Barcelona

Les empreses i emprenedors que participen en el fòrum es troben en estadi inicial (early stage) o en procés de creixement, i busquen rebre una injecció de capital per a poder desenvolupar els seus projectes.

Les sessions estan dividides en una taula rodona i la presentació dels projectes inclou emprenedors de tot tipus, des d'empreses acabades de crear (early stage) fins a equips amb projectes innovadors de desenvolupament de negoci en l'entorn salut. A banda de la valoració de projectes, també té lloc una sessió de networking en finalitzar l'acte.

Uns mesos abans de cada Fòrum, s'obre una convocatòria per presentar projectes innovadors. El comitè de selecció de projectes, format per membres de les entitats organitzadores, es reuneix i selecciona els millors projectes, que posteriorment presentaran la seva idea o producte en el Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona.

Al canal de Youtube del Col·legi de Metges de Barcelona pots veure les presentacions de les empreses que han participat en aquests fòrums a partir del 2015.

 

22è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018

El 22è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona 2018 se celebra el 28 de maig de 2018 a les 15:00h a l'Auditòrium - Hotel Melià Sitges, Barcelona.

Convocatòria de presentació de projectes

La convocatòria per presentar projectes a la 22a edició del Fòrum d'Inversió Healthcare finalitza el 4 de maig de 2018.

Aquesta edició, a més d'estar organitzada per les entitats habituals Esade BANBarcelona Activa, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i Biocat, compta amb la participació internacional de HIMSS EuropeHealth 2.0eHealth Hub.

Per a participar a la convocatòria:

  • Totes les empreses europees del sector salut digital poden fer la sol·licitud per participar al concurs emplenant aquest formulari. Un grup d’experts seleccionarà 12 empreses que presentaran el seu projecte durant 4 minuts davant d'un panell de jutges, els quals proclamaran dos guanyadors: una empresa considerada early-stage i una altra de Series A.

Registre

  • Si ets inversor i vols inscriure't exclusivament al Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, pots fer-ho a través d'aquest formulari.
  • La resta d'assistents s'hauran d'inscriure al Congrés HIMSS Europe & Health 2.0 per tenir accés al Fòrum d'Inversió Healthcare.

 

10a EC2VC Investors Forum and Pitch Competition

El congrés unifica en un sol esdeveniment dos fòrums d’inversió que fins ara s’havien celebrat per separat: l’EC2VC Investors Forum and Pitch Competition, que organitza HIMSS i Health 2.0; i el Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona, que organitza el Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB), Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat.

En aquesta ocasió, el 22è Fòrum d'Inversió Healthcare Barcelona + 10a EC2VC Investors Forum and Pitch Competition se celebrarà el dia 28 de maig dins de les activitats del Congrés HIMSS Europe com a part de Health 2.0 track. Per tant, els metges que vulguin assistir-hi s'hauran de registrar al Congrés HIMSS.

 


Coorganitzat per:

 

Logotip Col·legi de Metges   logo esade ban Logo Barcelona Activa logo Biocat alta 
 

 

logo esade ban        health 2.0 himss europe meditecnologia  healthequity