Esteu aquí

Claus per Bioemprendre

Fas recerca biomèdica i t’agradaria fundar la teva pròpia empresa? Vols conèixer sortides professionals en salut alternatives a la carrera acadèmica? T’agradaria escoltar l’experiència d’altres que han passat per aquest camí? Mostrar l’experiència d’emprenedors d’èxit en l’àmbit salut ajuda a visibilitzar rols que serveixin de model a altres investigadors del sector, afavorint la seva opció per l’emprenedoria i, per tant la transferència tecnològica. Per això, Biocat organitza el Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria “Claus per Bioemprendre”, que acosta a estudiants i investigadors l’experiència personal dels principals bioemprenedors de Catalunya. 

Claus per Bioemprendre Banner

El Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria “Claus per Bioemprendre” s’adreça a estudiants i llicenciats en ciències de la vida (biologia, farmàcia, biotecnologia, medicina, bioquímica, veterinària, químiques), estudiants de màster, doctorats i joves investigadors.

El curs consta de tres sessions de tres hores cadascuna, on es mostra el paper de l’emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; les primeres passes per bioemprendre, des de la idea fins a les primeres ronda de finançament; i les fases i partners que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica. El curs compta amb la col·laboració de l'Associació de Biotecnòlegs de Catalunya i CataloniaBio & HealthTech i el suport de la Fundació Dr. Antoni Esteve.

Durant el curs es presenta l’experiència personal de bioemprenedors que estan tirant endavant companyies innovadores i internacionals, que expliquen les claus de com crear un negoci propi; els encerts, els fracassos, els problemes i les satisfaccions que comporta bioemprendre.

Descarrega't la presentació de Claus per Bioemprendre 

 

Claus per Bioemprendre: Edició 2019 

La novena edició del curs Claus per Bioemprendre tindrà lloc en tres sessions que es celebraran els dies 30 d'abril, 7 i 14 de maig de 2019. La inscripció es podrà realitzar del 26 de febrer al 26 d'abril.

Aquesta edició comptarà amb la participació de:

Consulta aquí el Programa Complet del Claus per Bioemprendre 

Més informació

  • Cost de la inscripció: 35 euros per a les tres sessions.
  • L'idioma serà català, castellà i anglès, en funció del ponent.
  • Quan? Dimarts 30 d'abril, 7 i 14 de maig de 2019, de 18.00 a 21.00 h.
  • Lloc: Centre Esther Koplowitz (CEK), Auditori Esteve (Planta Altell), C/ Rosselló 149-153, Barcelona.
  • Per a qualsevol dubte o informació addicional, podeu contactar amb Biocat, amb Anna Rovira a events@biocat.cat o bé al telèfon 93 310 33 30.

 

Gal·leria d'imatges Claus per Bioemprendre.


Organitza

Col·laboradors

 

Patrocina

Participa

 

                                               

                                                        

 

 

Amb el suport de: