Esteu aquí

E-Pitch Training Program

Un inversor pot arribar a veure cada mes desenes de presentacions de projectes i d’startups. Més enllà del potencial i de la qualitat de la recerca en qüestió, què pot fer que una d’elles destaqui sobre la resta? Com convertir i adaptar una idea en una història que captivi un potencial públic virtual?

Per tal d’ajudar els emprenedors a definir el seu pitch i la seva performance a través de la pantalla, Biocat i CataloniaBioHT llancen un programa específic, de la mà de dos experts del sector amb recorregut i experiència consolidada, on cada projecte o startup rebrà coaching de manera personalitzada.

E-Pitch Training Program s’adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació virtual davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut. El programa t’ajudarà a conèixer quins són els punts forts en la comunicació del teu projecte i els punts crítics per fer un salt qualitatiu en la transmissió del teu missatge, tant des del punt de vista del contingut (business model) com de la forma (performance). 

Els participants comptaran amb 2 sessions formatives online per a cada projecte/startup, la primera de 120 minuts i la segona de 60 minuts, en dues setmanes diferents, per poder incorporar el feedback rebut entre cada sessió.

 

Sessió 1:

• Introducció de la sessió: objectiu i format
Pitch de l'equip del projecte
Feedback dels mentors
• Preguntes i respostes
• Resum Pla d'Acció

Sessió 2:

• Introducció de la sessió
Pitch de l'equip del projecte
Feedback dels mentors
• Preguntes i respostes
• Principals aprenentatges

 

Els mentors

Els participants rebran feedback sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i diapositives, així com sobre la seva performance davant l’audiència. Les sessions comptaran amb l’atenció individualitzada de dos experts que participaran conjuntament en les dues sessions de cada empresa:

Luis Ruiz-Avila

 

 

 

 

 

Doctor en Biologia Molecular per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Alta Direcció d’Empreses per l’IESE Business School, Luis Ruiz-Avila té una dilatada carrera professional com a CEO de diverses startups biomèdiques i biotecnològiques, incloent-hi ERA Biotech, Advancell, TCD Pharma, Archivel Farma i Spherium Biomed. Actualment és CEO d’Aquilón Cyl i Leukos Biotech, Business Advicer a Biointaxis i Mentor a la xarxa Mentor & Coaching Network d’EIT Health. 

Diana Sansó

Llicenciada en Psicologia, Postgrau en Recursos Humans i Relacions Industrials i coach certificada, és Senior Manager d' in4impact, consultora enfocada en la cultura i transformació organitzacional. Té un coneixement profund del sector salut tant des de l’àmbit de la indústria farmacèutica (Sanofi-Aventis i Boehringer Ingelheim) com des de la vessant de formació d’equips d’emprenedors i startups (EIT Health, Biocat/Moebio), entre d'altres.

 

Tarifa i procés de registre

El preu del programa és de 150 euros per empresa, incloent-hi les 2 sessions virtuals. Els emprenedors interessats en participar-hi s’han de registrar en aquest link. Les places estan limitades a un màxim de 18 projectes. Consulta les dates disponibles i reserva la teva plaça! Hem ampliat el programa fins gener del 2021 i tenim slots disponibles.

Apunta't ara l'E-Pitch Training Program