Esteu aquí

Lessons Learned

Biocat i CataloniaBio van llançar al 2014 les jornades Lessons Learned: Compartint experiències per a impulsar la competitivitat. L’objectiu de la iniciativa és propiciar l’intercanvi d’experiències i el networking entre professionals de les empreses de l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut.

Durant les diferents sessions que s'organitzen al llarg de l’any, els experts comparteixen amb tots els assistents els seus coneixements, experiències i punts de vista sobre temàtiques d’avantguarda que són clau pel desenvolupament de les empreses del sector.

Lessons Learned

Durant cada jornada de Lessons Learned es convida a 5 o 6 ponents a explicar les seves lliçons apreses a partir de la seva experiència en àrees estratègiques de coneixement relacionades amb les ciències de la vida. Presenten un gran ventall de temàtiques amb una forta repercussió en el sector, que van des de les estratègies de desenvolupament de producte fins a temes legals i de finançament (sortida a borsa, propietat intel·lectual, drug discovery, gestió dels assajos clínics, etc).

La trobada afavoreix el debat obert entre els assistents i els ponents —que reuneix una mitja de 50 participants per sessió—, així com l'intercanvi d'informació i coneixement entre tècnics i directius. És una bona eina per reforçar la competitivitat de les empreses, la interacció i el coneixement entre públic i col·laboradors i, per extensió, les relacions entre les entitats del sector.

 

Sessions 2017*:

 
*Nota: Els noms són provisionals i les dates de les sessions poden patir modificacions segons disponibilitat de la sala i ponents.

 

 

Amb el suport de:

accio