Esteu aquí

Pitch Training Program

Un inversor pot arribar a veure cada mes desenes de presentacions de projectes i d’startups. Més enllà del potencial i de la qualitat de la recerca en qüestió, què pot fer que una d’elles destaqui sobre la resta? Com convertir i adaptar una idea en una història que captivi un potencial públic virtual?

Per tal d’ajudar els emprenedors a definir el seu pitch i la seva performance davant d'inversors, corporate ventures i scouters, Biocat llança la segona edició de Pitch Training Program, un programa específic, de la mà de dos experts del sector amb recorregut i experiència consolidada, on cada projecte o startup rebrà coaching de manera personalitzada.

Pitch Training Program s’adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut. El programa els ajudarà a conèixer quins són els punts forts en la comunicació de cada projecte i els punts crítics per fer un salt qualitatiu en la transmissió del seu missatge, tant des del punt de vista del contingut (business model) com de la forma (performance). 

Els participants comptaran amb 2 sessions formatives presencials per a cada projecte/startup, la primera de 2 hores i la segona d'1 hora, en dues setmanes diferents, per poder incorporar el feedback rebut entre cada sessió.

Posteriorment, i com a novetat d'enguany, els alumnes tindran l’oportunitat de practicar l’après davant d’un panell de 3 experts incloent inversors. Aquest esdeveniment es durà a terme el 14 de desembre i es realitzarà en format virtual, moment en què els participants hauran d’adaptar la presentació a l’online

 

Els mentors

Els participants rebran feedback sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i diapositives, així com sobre la seva performance davant l’audiència. Les sessions comptaran amb l’atenció individualitzada de dos experts que participaran conjuntament en les dues sessions de cada empresa:

Luis Ruiz-Avila

 

 

 

 

 

Doctor en Biologia Molecular per la Universitat de Barcelona i Postgrau en Alta Direcció d’Empreses per l’IESE Business School, Luis Ruiz-Avila té una dilatada carrera professional com a CEO de diverses startups biomèdiques i biotecnològiques, incloent-hi ERA Biotech, Advancell, TCD Pharma, Archivel Farma i Spherium Biomed. Actualment és CEO d’Aquilón Cyl i Leukos Biotech, Business Advicer a Biointaxis i Mentor a la xarxa Mentor & Coaching Network d’EIT Health. 

Diana Sansó

Llicenciada en Psicologia, Postgrau en Recursos Humans i Relacions Industrials i coach certificada, és Senior Manager d' in4impact, consultora enfocada en la cultura i transformació organitzacional. Té un coneixement profund del sector salut tant des de l’àmbit de la indústria farmacèutica (Sanofi-Aventis i Boehringer Ingelheim) com des de la vessant de formació d’equips d’emprenedors i startups (EIT Health, Biocat/Moebio), entre d'altres.

 

Tarifa i procés de registre

El preu del programa és de 200 euros per projecte/startup, incloent-hi les 2 sessions presencials i la sessió pràctica virtual, que es duran a terme entre setembre i desembre de 2021.