Esteu aquí

Projectes estratègics

Un dels principals objectius de Biocat és reforçar la BioRegió de Catalunya, per donar un salt qualitatiu del bioclúster a nivell nacional i internacional. És per això que, Biocat compta amb una sèrie de projectes estratègics a diferents nivells.

EIT Health, l'aposta europea de Biocat, és un programa compromès amb la innovació en salut i en el seu impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Biocat també coordina la comunitat RIS3CAT: "NEXTHEALTH: Solucions Multidisciplinàries per als Propers Reptes de Salut", per donar resposta als principals reptes relacionats amb la salut a Catalunya, des del coneixement fins a l'accés al mercat. 

 

El projecte europeu EIT Health és un consorci amb nodes a Barcelona, París, Londres, Rotterdam, Estocolm  i Heidelberg, compromès amb la innovació en salut i el seu impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

Biocat coordina la comunitat NEXTHEALTH: Solucions Multidisciplinàries per als Propers Reptes de Salut, que dóna resposta als principals reptes relacionats amb la salut i es forcalitza en la millora de la innovació en salut, la qualitat de vida dels ciutadans i l'arribada al mercat de les innovacions.