Esteu aquí

ETTBio

L’ETTBio (Transferència de Tecnologia Eficaç en Biotecnologia) és un programa de cooperació internacional Interreg IVC dirigit a identificar, intercanviar i comunicar les bones pràctiques que permetin la transferència de tecnologia reeixida i eficaç en matèria de biotecnologia.

L'ETTBio va ser cofinançat per la Unió Europea (FEDER - Fons Europeu de Desenvolupament Regional) i pel Programa INTERREG IVC. El projecte, que va estar en marxa des del gener de 2012 fins el desembre de 2014, va comptar amb un pressupost total de 2,2 milions d'euros. 

 

www.ettbio.eu

ETTBio logo 568

Els partners de l’ETTBio són deu socis de set estats membres: Technische Universität Dresden (partner líder), City of Dresden, Université Libre de Bruxelles, Centre de Regulació Genòmica (CRG), Imperial College Business School, City of Tartu, City of Warsaw, International Institute of Molecular and Cell Biology (IIMCB), Regional Development Agency In Ostrava (RDAO) i Biocat.

Per aconseguir el seu objectiu, els membres recopilen i analitzen les bones pràctiques en la transferència de biotecnologia, l'intercanvi de coneixements, s'adapten les bones pràctiques seleccionades als seus contextos regionals, i desenvolupen plans regionals d'aplicació per a la transferència de bones pràctiques.

Els principals objectius del projecte són:

  • Identificar i intercanviar bones pràctiques per una transferència de tecnologia en biotecnologia eficaç
  • Millorar les actuals pràctiques i polítiques de transferència de tecnologia
  • Millorar l'acompliment econòmic

El desembre de 2014, Biocat va organitzar l'acte de clausura regional de l'ETTBio, on es va presentar l’informe final del projecte i es van realitzar tres workshops que van tractar diversos temes relacionats amb l'impuls de l'emprenedoria i la transferència de tecnologia a Europa.