Esteu aquí

Oncocat

Oncocat és una xarxa catalana impulsada per Biocat que va sorgir el 2011 per tal d’afavorir la coordinació entre les empreses i entitats de recerca catalanes dedicades a l’oncologia. L’objectiu va ser el de millorar les oportunitats i propiciar projectes en comú, a més de projectar internacionalment el potencial de Catalunya en aquest àmbit. 

En total, Oncocat agrupa 38 entitats de diferents sectors: bioinformàtica, biotecnologia, salut humana i animal, alimentació i nutrició, nanotecnologia i genòmica, entre d’altres.

 

www.oncocat.org

Un altre dels objectius d'Oncocat és detectar les necessitats formatives, dissenyar polítiques d’intercanvis d’investigadors, centres i grups de recerca amb les empreses del sector, establir estades de pràctiques dels postdoctorants a empreses i promoure els intercanvis internacionals.

L’oncologia és l’especialitat mèdica més important a Catalunya, a més de ser un dels camps on és fa molta recerca bàsica, translacional i clínica, amb la participació d’integrants de tota la cadena de valor, des de grups i centres de recerca, fins a hospitals i empreses.