Esteu aquí

Notícia

Fit for Health ofereix un programa de "mentoring" estratègic per a pimes del sector de les biociències

El període d’inscripció és obert fins el 20 d’abril

AddToAny buttons: 
07.04.2014

Fit for Health 2.0 organitza l’International Strategy Development Training, un programa formatiu que es defineix com el “taller de desenvolupament estratègic personal per a empresaris de pimes del sector de les biociències”.

Les sessions tindran lloc els propers dies 29 i 30 d’abril durant un total de 24 hores de formació intensiva on es debatran les millors maneres de superar reptes estratègics i sobre com potenciar el creixement empresarial. Els participants aprendran, de la mà de mentors experts, sobre finances i venture capital, propietat intel·lectual i regulació, internacionalització i desenvolupament de negoci, així com de l'intercanvi d’experiències amb la resta d’assistents.

El programa es dirigeix a representants sènior de pimes de tecnologies mèdiques, de teràpies i diagnòstics i de serveis d'R+D amb un clar potencial de creixement (abstenir-se consultores).

El programa està organitzat pel consorci Fit for Health 2.0. i compta amb la col·laboració de Biocat i Barcelona Activa. El consorci forma part dels projectes impulsats pel 7è programa marc i l’Horitzó 2020 de la Unió Europea (UE), qui s’encarrega de finançar la totalitat el programa.

Data: 29 i 30 d’abril 2014
Lloc: Barcelona ActivaC/ Llacuna, 162-164Barcelona

Programa provisional

Més informació al web de Fit for Health.

Les sessions formatives dels dies 29 i 30 d’abril tractaran, entre d'altres temes, sobre com superar reptes estratègics.