Esteu aquí

Nota de premsa

Arrenca una nova edició del programa BioEmprenedorXXI que facilita la creació d’empreses biotecnològiques

03.03.2010

La iniciativa està promoguda per “la Caixa", Barcelona Activa, Biocat, la Fundació Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Durant l’acte es farà una taula rodona, moderada per Cristina Quiles, on s’analitzaran les tendències i oportunitats de negoci en el sector biotecnològic.

Demà, dijous 4 de març de 2010, a les 10h, tindrà lloc al Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries la presentació de la tercera edició del programa BioEmprenedorXXI. Una iniciativa formativa que promou la creació i consolidació d’empreses innovadores de base tecnològica en l’àmbit de les ciències de la vida, el medi ambient i les indústries agroalimentàries.

L’acte comptarà amb la participació dels representants de les entitats promotores del projecte: Jordi William Carnes, tinent d’alcalde d’Hisenda i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona i president de Barcelona Activa; Manel Balcells, president de la Comissió Executiva de Biocat; Rafael Camacho, director general de Genoma España; Xavier Ricart, vicegerent de Promoció Empresarial de la Cambra de Comerç de Barcelona i Pere Guardiola, director d’Institucions de “la Caixa” a Catalunya.

En el marc d’aquesta presentació, se celebrarà una taula rodona en què s’analitzaran les tendències i oportunitats de negoci del sector de les ciències de la vida. Estarà moderada per Cristina Quiles, directora de Neuroscience Technologies i membre de la junta directiva de CataloniaBio i hi intervindran el Dr. Lluís Pareras, gerent de l’àrea d’Innovació, Tecnologia i Incubació de projectes empresarials del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i el Dr. Joan Bigorra, director d’Innovació de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Convocatòria de premsa

Dia: Dijous, 4 de març de 2010
Hora: 10:00 hores
Lloc: Centre per a la Iniciativa Emprenedora Glòries • Sala Emprèn • C/ Llacuna, 164 • Barcelona

Per a més informació contactar amb:
Barcelona Activa • premsa@barcelonactiva.cat • Tel. +34 93 401 96 10