Esteu aquí

Nota de premsa

Convocatòria - Presentació Informe Biocat 2017: Anàlisi del sector de les ciències de la vida i de la salut a Catalunya

28.11.2018

Biocat, l’entitat que promou el sector de les ciències de la vida i de la salut a Catalunya, presenta el dimecres 5 de desembre a l’Auditori AXA de Barcelona una nova edició de l’Informe Biocat, l'estudi de referència del sector, que aporta el 7,2% del PIB català i dona feina a més de 223.000 persones.

Sota el títol “Escalant la BioRegió: Visió 2025 per a Catalunya”, l’Informe Biocat destaca el creixent atractiu d’aquest sector per a la inversió internacional, lligat al posicionament de Catalunya com a hub europeu en recerca en salut, així com l’increment del nombre d’empreses i l’ocupació al sector, entre d’altres dades.

L’Informe Biocat inclou xifres sobre el conjunt del sector i detallades per subsectors (empreses biotecnològiques, farmacèutiques, de tecnologies mèdiques i de digital health) i per organitzacions de recerca. L’informe també destaca l’avenç de la innovació en salut feta a Catalunya cap a l’impacte social i la millora de la salut de les persones.

Com a novetat, enguany l’Informe inclou una projecció dels principals indicadors del sector per a l’any 2025, i recomanacions per assolir-la.

L’Informe es presentarà el 5 de desembre en un acte oficial presidit pel President de la Generalitat, Molt Hble. Sr. Quim Torra. Abans el Director General de Biocat, Jordi Naval, el presentarà als periodistes durant un esmorzar de premsa.

 Descarrega la convocatòria de premsa

Data de la convocatòria: 
28.11.2018