Esteu aquí

Notícia

10 coses que has de saber del nou directori de la BioRegió de Catalunya

Biocat llança el nou directori de la BioRegió de Catalunya amb una imatge renovada i millores tècniques que perfeccionen la cerca i l’accés a la informació de les més de 1.600 empreses i organitzacions que formen l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. 

AddToAny buttons: 
11.11.2022

Biocat ha engegat el nou directori Catalonia Health and Life Sciences Data Platform, que permet a les persones interessades accedir i consultar la informació de les més de 1.600 empreses i organitzacions que formen l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. 

L’aplicació, elaborada sobre Salesforce i actualitzada diàriament per Biocat, s’estrena amb un nou disseny més interactiu i intuïtiu i disposa d’un cercador avançat que permet filtrar per noves categories. Es poden fer cerques per nom, any de fundació, subsectors, àrees terapèutiques, productes en fase de desenvolupament, inversió aixecada i facturació.

Així, per exemple, es poden resoldre consultes del tipus: Quantes empreses biotec tenen molècules en desenvolupament clínic per a oncologia? Quines startups tenen ronda de finançament oberta actualment? Quantes digital health s'han creat en els darrers 2 anys? Quines empreses han aixecat més de 20M€ en rondes d'inversió? O, quines empreses treballen en intel·ligència artificial?
 

 

Els perfils de les empreses i entitats inclouen les dades de contacte i una breu descripció, així com una persona de referència i un correu electrònic de contacte quan l’organització ho ha volgut especificar.

Una altra novetat és el real-time data de la capçalera, on es poden consultar indicadors d’empreses, startups i inversió actualitzats en temps real. La nova eina també s’adapta a diferents dispositius electrònics, com l’ordinador, el mòbil i la tableta.

 

 

10 coses que has de saber del nou directori

A continuació fem un repàs de les novetats del nou directori Catalonia Health and Life Sciences Data Platform:
 

 

Vols formar-ne part?

La Catalonia Health and Life Sciences Data Platform és una eina oberta i de consulta gratuïta per a tothom, i en anglès. Si ets una empresa, una startup o una institució que treballa en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya i no et trobes dins el directori (o vols actualitzar el teu perfil), envia'ns un correu a database@biocat.cat amb aquests requeriments

Contingut relacionat: 
Categories: