Esteu aquí

Notícia

13 nous projectes seleccionats per optar al premi BioEmprenedorXXI

Devicare, guanyadora al 2013, guardonada també aquest any amb el premi EmprenedorXXI

AddToAny buttons: 
23.06.2014

El passat divendres 20 de juny, 13 projectes van ser seleccionats per participar a la setena edició del programa BioEmprenedorXXI i optar als corresponents premis. Els projectes, originats en universitats i institucions de recerca, inclouen tecnologies mèdiques, biotecnologia, serveis en plataformes tecnològiques i kits de diagnòstic. BioEmprenedorXXI premia cada any els projectes més innovadors dins del sector de les ciències de la vida, destacant-ne aquells amb un major potencial de creixement a Catalunya. Està impulsat per "la Caixa", Barcelona Activa i Biocat, i aporta un premi de 12.000 euros juntament amb diverses accions d'assessorament, incubació i internacionalització.

La qualitat dels projectes incorporats al programa BioEmprenedorXXI és molt alta, es tracta de projectes amb un gran potencial i que creixen any rere any. Prova d’això és que el guanyador de l’edició del 2013, la companyia Devicare, liderada per Rosendo Garganta, ha sigut també guardonada recentment amb el Premi EmprenedorXXI. La trajectòria de Devicare valida l’elecció del jurat de BioEmprenedorXXI i demostra que l’empresa ha continuat creixent i innovant des de llavors. 

El bon resultat de les 7 edicions del programa BioEmprenedorXXI ha fet que instituts de recerca de Varsòvia (Polònia) estiguin considerant implementar el programa al seu país. 

Guanyadors de l'edició del 2013 dels premis BioEmprenedorXXI

Contingut relacionat: 
Categories: