Esteu aquí

Notícia

13è Congrés Europeu de Biotecnologia

AddToAny buttons: 
20.09.2007

Els dies 16 a 19 de setembre s'ha celebrat a Barcelona el 13è congrés internacional de la Federació Europea de Biotecnologia. Biocat ha disposat d'un espai en la zona d'expositors on els diferents actors de la BioRegió han pogut informar sobre els seus projectes i accions destinades apromoure el sector biotecnològic a Catalunya. Durant els tres dies de congrés s'han debatut els reptes de la biotecologia i el paper del sector en el desenvolupament de l'economia europea.

El Congrés Europeu de Biotecnologia, que se celebra des de 1978, és el congrés internacional multidisciplinari més antic d’Europa dins del sector. Organitzat per la Federació Europea de Biotecnologia, institució internacional amb seu a Barcelona des de 2005, el congrés té lloc cada dos anys en ciutats europees que destaquen dins l’àmbit de la biotecnologia. En les seves edicions anuals, reuneix una mitjana de 1500 a 3000 científics i experts del sector.

Amb el lema “Simbiosis: Ciència, Industria i Societat”, la tretzena edició del congrés ha girat entorn a la contribució de la biotecnologia en la solució dels grans reptes de la humanitat. Els temes de debat han sigut el proveïment global d’aigua i menjar, el potencial terapèutic de les cèl·lules mare, la diabetis, l’obesitat, la síndrome metabòlica o els darrers avenços en biotecnologia per combatre malalties, millorar el medi ambient i la biodiversitat.

Contingut relacionat: