Esteu aquí

Notícia

16 empreses 'healthcare' competiran al torneig d'innovació del HiT Barcelona

AddToAny buttons: 
05.06.2009

Amb la fi de recolzar projectes empresarials estratègics el HiT Barcelona, trobada mundial sobre innovació que acull la capital catalana del 17 al 19 de juny, ha seleccionat 16 empreses com a finalistes del torneig d’innovació del Healthcare Innovation Marketplace, que fomenta la relació entre emprenedors i inversors per impulsar projectes de negoci de l’àmbit biotecnològic i de les ciències de la salut.

Els projectes finalistes, que es dediquen al desenvolupament de productes, serveis o solucions en fase avançada en la prestació d’assistència sanitària, tecnologia mèdica, xarxa biotec i diagnòstic, aspiren a rebre el suport de la indústria per aconseguir i/o mantenir la seva implantació en el mercat.

Els finalistes seran valorats per un grup d’experts i directius de companyies del sector biotecnològic i ciències de la salut i per empreses de capital risc, en base a la categoria en què participen: Terapèutica i diagnòstic i Tecnologia mèdica i altres. Entre aquestes empreses hi ha Omnia Molecular, Palau Pharma i Starlab, firmes amb seu establerta a Catalunya.

Biocat col·labora en l'organització de l'Innovation Marketplace del HiT coordinant la participació del sector Healthcare català.

Contingut relacionat: 
Categories: