Esteu aquí

Notícia

19 entitats catalanes participaran a BIO-Europe París

Les empreses i entitats de la BioRegió tenen 200 euros de descompte en el registre

AddToAny buttons: 
03.02.2015

BIO-Europe Spring (BES) acollirà en la seva novena edició a París del 9 a l'11 de març, 18 empreses i una universitat catalana, un número que representa el 51% de les inscripcions de l'estat espanyol i que, tot i no haver-se tancat encara les inscripcions, es manté similar al de l'edició del 2014.

Entre les empreses catalanes que hi participen, es troben farmacèutiques com Esteve, AlmirallGebro Pharma, Lacer o Reig Jofré, biotecnològiques com GP PharmIntelligent Pharma, Iproteos o Anaxomics Biotech i també start-up com UsMIMA, empresa sorgida de d·Health Barcelona, programa estrella de Moebio -una iniciativa de Biocat- i dedicada al desenvolupament d'un dispositiu contra el restrenyiment crònic, entre d'altres empreses del sector. La Universitat Autònoma de Barcelona també estarà present a la fira, així com Biocat, que disposarà d'un petit estand (10A) a disposició dels membres de la BioRegió i que servirà com a punt de contacte i distribució de materials promocionals.  

BIO-Europe és un dels grans esdeveniments de partnering europeus en l'àmbit de la biotecnologia i les ciències de la vida, on entitats i empreses podran identificar oportunitats de negoci i aconseguir nous socis. Tot i que el seu punt fort són les reunions de partnering one-to-one, també organitza workshopsi presentacions d'empresa (entre les que es troba la catalana Almirall).

El dilluns 9 de març tindrà lloc la sessió plenària d'obertura de la BES 2015, on Pierre-Henri Benhamou co-fundador i CEO de DBV TechnologiesPaul J. Hastings CEO d'OncoMed Pharmaceuticals i Rachel K. King co-fundadora i CEO de GlycoMimetics Inc, moderats per el soci gerent de Sofinnova Partners, Antoine Papiernik, donaran la benvinguda als assistents i compartiran la seva visió, opinió i consell sobre com afrontar els reptes de la indústria biotecnològica. 

El programa de la fira abasta diferents temàtiques, algunes de les sessions estan relacionades amb la gestió d'empreses i l'emprenedoria com el workshop Innovative Financing Models a càrrec de Douglas MacDougall, President de MacDougall Biomedical Communications i que tindrà lloc el dilluns 9 a les 16h, però també hi ha sessions relacionades amb l'R+D+i, com el workshop Cell-based immunotherapies for cancer: What types of partnerships will support successful commercialization?, que tindrà lloc el dilluns 9 a les 14:45h i on participaràn representants de Bavarian Nordic, AstraZeneca i Novartis.

Descomptes per assistir a BIO-Europe París

Enguany, BES 2015, amb la col·laboració de Biocat, posa a la disposició de les empreses i entitats de la BioRegió un descompte de 200 euros en el registre per assistir a aquesta fira. Per fer servir el descompte els membres de la BioRegió han d'escriure " Biocat discount" en el camp de comentaris del formulari on-line de registre

Així mateix, l'ICEX també ofereix un descompte del 20% en el cos d’inscripció a la fira BES 2015 per a empreses espanyoles. Per poder gaudir d'aquest descompte, les empreses han d'enviar emplenada una sol·licitud a Margarita Arriaga (marriaga@asebio.com) abans del dilluns 13 de Febrer

 

Data: del 9 a l'11 de març de 2015

Lloc: Mercure Paris Porte De Versailles Expo • Rue Du Moulin, 36-38 • París (França)

Pots seguir tota la actualitat de la fira a Twitter amb l'etiqueta #BES2015.

Documents relacionats

Espai d'exposició de la BES 2014. - Foto: © EBD Group