Esteu aquí

Notícia

La 2a conferència internacional sobre envelliment actiu i saludable se celebra els dies 19 i 20 de juny a Barcelona

La trobada reunirà experts internacionals en el tema dins la facultat de medicina de la UB

AddToAny buttons: 
11.06.2014

La segona edició del la Barcelona International Conference on Healthy Ageing tindrà lloc els propers dies 19 i 20 de juny a la facultat de medicina de la Universitat de Barcelona, a l’Hospital Clínic. Aquesta trobada, organitzada pel Health Universitat de Barcelona Campus (HUBc), vol analitzar l’envelliment progressiu de la població que es dóna actualment als països desenvolupats. També es parlarà de com els professionals de la salut i l’administració pública advoquen per promoure hàbits de vida saludables per afavorir un envelliment actiu per tal de contrarestar les possibles conseqüències negatives d’aquest canvi demogràfic.

Algunes de les persones que participaran a la conferència internacional sobre envelliment actiu seran John Morley, expert internacional de la divisió de medicina geriàtrica i endocrinologia de l’School of Medicine de la Universitat de Saint Louis i a càrrec de la conferència inaugural; Cornelia Weyand, de la divisió d’immunologia i reumatologia de l’School of Medicine de la Universitat d’Standford; i Ricardo Pujol, del departament d’immunologia de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH).

La conferència vol englobar dins l’envelliment tot un seguit de disciplines: des de la medicina, la biologia o la genètica fins la neurologia i la tecnologia des d’una perspectiva global que contempli també les ciències socials.

Inscripcions

Programa de la trobada

Data: 19 i 20 de juny 2014
Lloc:
Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona (UB) • C/ Casanova, 143 • Barcelona

Més informació, al web de la conferència.

Vestíbul de la facultat de medicina de la Universitat de Barcelona (UB). – Foto: © UB