Esteu aquí

Notícia

ACC1Ó prepara una trobada entre empreses i els directors dels seus 34 centres de promoció de negocis a tot el món

Aquestes entrevistes amb experts, del 22 al 24 de maig a Barcelona, són una oportunitat única perquè les empreses dissenyin el seu pla d'internacionalització.

AddToAny buttons: 
14.05.2012

Redacció

ACC1Ó, l'agència de suport a la innovació i la internacionalització de l'empresa catalana, organitza la segona Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis el dies 22, 23 i 24 de maig a Barcelona. Durant tres dies, les empreses i els emprenedors catalans de tots els sectors econòmics —inclosos el biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques— tindran al seu abast els 34 directors d’ACC1Ó de les principals capitals econòmiques del món. Amb ells, podran dissenyar el proper pas de la seva expansió internacional i descobrir noves oportunitats de negoci que s'han identificat en diversos països. Aquestes entrevistes són gratuïtes i serveixen per dissenyar un projecte a mida de les necessitats, característiques i situació específica de cada empresa.

A més de les entrevistes personalitzades, se celebraran diversos seminaris, oberts i gratuïts, on es presentaran les oportunitats de negoci més recents en diferents mercats (Brasil, Colòmbia,  Àfrica subsahariana, el Japó, Corea del Sud...) i l'experiència d'empreses fortament internacionalitzades.

En el marc de la Trobada, el dia 24 de maig, es farà la Jornada Iniciació a l'Exportació dirigida a totes les empreses que volen analitzar el seu potencial exportador i dur a terme un full de ruta personalitzat amb els mercats potencials i la manera d’accedir-hi. La jornada és de caràcter pràctic (màxim 20 assistents) i l'impartirà un expert en internacionalització.

Programa

Inscripció a la Trobada amb els Centres de Promoció de Negocis (gratuïta)

Inscripció a la Jornada Iniciació a l'Exportació (cost de 50 euros)

Dies: 22, 23 i 24 de maig de 2012
Lloc: ACC1Ó Passeig de Gràcia, 129 Barcelona (mapa)

En l'anterior Trobada dels Centres de Promoció de Negocis d'ACC1Ó hi van participar més de 1.100 professionals - Foto: © ACC1Ó.