Esteu aquí

Notícia

ACCIÓ convoca una missió institucional i empresarial al Japó i Corea del Sud

El termini per a presentar les inscripcions finalitza el 7 de novembre

AddToAny buttons: 
21.10.2014

ACCIÓ convoca les empreses catalanes del sector biofarma i equipament mèdic, així com del sector automovilístic, a una Missió Institucional i Empresarial al Japó i Corea del Sud del 22 al 28 de febrer de 2015. El principal objectiu de la missió és establir i potenciar les relacions empresarials amb aquests dos països. Per tal de poder assolir aquest objectiu, ACCIÓ ha organitzat un programa específic que permetrà a les empreses participants realitzar reunions agrupades i individuals amb institucions i empreses japoneses i sudcoreanes.

En l'organització de la missió col·laboren Biocat, CataloniaBio, Fenin, Turisme de Catalunya, el Clúster de la Indústria d'automoció de Catalunya, el Clúster Moto i el Consorci de Comerç, Artesania i Moda.

El fet que la missió es porti a terme al Japó i a Corea del Sud no és fortuït. El Japó és el segon mercat farmacèutic del món i és líder en importacions, i en referència al sector d'equipament mèdic és també el segon mercat del món, sent un sector bàsicament d'importació. Per la seva banda, Corea del Sud està adoptant un creixent rol en el sector biofarmacèutic mundial gràcies a la gran inversió en R+D del govern sudcoreà, que ha convertit a la ciutat de Seül en la primera ciutat asiàtica en número d'assajos clínics.

La quota per inscriure's a la missió és de 350 euros i les empreses participants podran gaudir d'una ajuda de 1.400 euros en concepte de borsa de viatge. El termini per fer les inscripcions, a través del web d'ACCIÓ, finalitza el proper 7 de novembre.

Documents relacionats

Japó és el segon mercat farmacèutic del món i líder en importacions.

Contingut relacionat: 
Categories: