Esteu aquí

Notícia

Advancell estrena un laboratori per a la producció de reactius al PCB

AddToAny buttons: 
14.05.2009

L’empresa biotecnològica Advancell ha inaugurat un laboratori al Parc Científic de Barcelona (PCB), on la companyia té les seves oficines centrals. Les noves instal·lacions acullen una zona destinada a l’àrea de cultius i producció de reactius per a empreses de la indústria farmacèutica, química, alimentària i cosmètica. S’hi produiran alguns dels principals productes d’Advancell, entre ells, CacoreadyTM, comercialitzat des de fa poc als Estats Units i el Canadà, i Isocyp-ToxTM, el llançament del qual ha estat recent. A més, el laboratori disposa d’una zona per la biologia de la pell, on es realitzen tests per determinar tant la seguretat com les propietats i beneficis de determinades molècules cosmètiques.

El nou laboratori i la incorporació de Kenneth Weissmahr com a nou director general responen al pla estratègic de la companyia. Weissmahr, que procedeix de la consultora internacional Monitor Company i està especialitzat en el sector farmacèutic i en el biotecnològic, ha explicat que la seva tasca consisteix a maximitzar els esforços d’Advancell per posicionar la firma com a referent del sector i quintuplicar el seu valor en cinc anys, a partir de l’expansió de les vendes dels seus reactius, l’avanç en fases clíniques del seu desenvolupament terapèutic i l’explotació de la tecnologia de nanosistemes aplicada en medicina. Weissmahr també s’ha manifestat a favor de potenciar la internacionalització, objectiu que espera veure reforçat els propers anys.

Per potenciar la seva projecció internacional, Advancell participarà, al costat d’altres empreses catalanes, a la principal convenció internacional del sector: la BIO (Organització de la Indústria Biotecnològica), que tindrà lloc del 18 al 21 de maig, a Atlanta (Estats Units).

Contingut relacionat: