Esteu aquí

Notícia

Arrenca la preparació de la BIO 2011, el principal congrés ‘biotec’ del món, que se celebrarà a Washington

Biocat coordina, per cinquè any consecutiu, la participació de la delegació d’empreses i entitats catalanes del sector biotecnològic i biomèdic.

AddToAny buttons: 
09.09.2010

La BIO (Biotechnology Industry Organisation) ja ha començat a organitzar la propera edició de la principal convenció biotec mundial, que es farà a Washington (EUA) del 27 al 30 de juny de 2011.

Com els últims quatre anys, Biocat coordinarà la participació de la delegació d’empreses i entitats catalanes del sector biotecnològic i biomèdic, en col·laboració amb l’ICEX, Genoma España i Asebio.

Per a les empreses i entitats de recerca catalanes, la BIO és l’aparador mundial de la indústria biotecnològica, el lloc on fer prospecció de nous mercats i establir contactes amb clients, socis o inversors (cal tenir en compte que hi participen empreses nord-americans que a vegades no assisteixen a fires europees). A banda de l’espai d’exposició –que el 2010 va acollir més de 1.900 expositors i 60 pavellons nacionals i internacionals-, ofereix sessions de partenariat –molt ben valorades pels empresaris catalans que hi han participat–, un programa de conferències i actes que incentiven el networking com són la recepció de benvinguda (27 de juny) i la gala reception (29 de juny).

A l'anterior edició hi va assistir una extensa representació de la BioRegió de Catalunya (46 empreses i entitats), que amb un espai de 1.000 metres quadrats va suposar més de la meitat del pavelló espanyol. El 95% dels participants catalans han reconegut que van complir els objectius prefixats abans del congrés i fan una bona valoració dels contactes aconseguits.

Call for sessions (de l’1 al 22 de setembre de 2010)

De moment, la BIO ha obert la crida a la participació al programa de presentacions, que es tanca el 22 d’aquest mes. Clicant aquí es poden consultar els 14 temes en els quals poden participar les empreses i els requisits necessaris.

Les empreses interessades poden enviar les propostes directament a la BIO o bé a través de l’oficina ICEX a Chicago, a l’atenció de:  

Oficina Comercial de España en Chicago
Maria Marshall
Jefe de Dpto. Adjunto - Promoción de Productos Industriales y Tecnología
Tel.: 312 644 1154 (Ext. 130)
mmarshall@comercio.mityc.es

Totes les novetats de la BIO Washington, al web de Biocat

Biocat anirà informant de les novetats en l’organització a través d’aquest web (obertura del registre a la fira, contractació d’estands, viatge i allotjament, ajuts econòmics, etc.). Et recomanem donar-te d'alta al nostre servei RSS per rebre-les. Mentrestant, per a qualsevol consulta les empreses i entitats de recerca de Catalunya es poden posar en contacte amb:

Biocat
Montse Daban (Cap de Relacions Externes)
Tel. +34 93 310 33 69
mdaban@biocat.cat

La BIO aplega uns 20.000 professionals del sector biotecnològic de 70 països.

Contingut relacionat: 
Categories: