Esteu aquí

Notícia

Barcelona acull la 9a edició TTS Europe i l’ENTENTE Health Final Conference

Les entitats membres de la BioRegió obtindran un descompte en el registre

AddToAny buttons: 
22.04.2015

El Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) acollirà els propers 28 i 29 d’abril la 9º edició de TTS Europe –la cimera de primavera de la TTS Global Initiative– que, aquest any i per primera vegada, es combinarà amb l’acte de tancament del programa europeu ENTENTE Health, dissenyat per construir experiència i millors pràctiques en l’àmbit de la innovació i la transferència de tecnologia en salut.

El TTS Europe és una trobada que dóna l'oportunitat als actors del sector de trobar noves oportunitats de negoci. Es tracta d'una plataforma de networking en un format innovador, amb taules rodones interactives i discussions obertes on les empreses early stage biotec i de ciències de la vida, així com les oficines tecnològiques d'universitats i instituts, poden debatre i discutir amb KOL de la salut i la innovació biotecnològica, incloent empreses de venture capital i inversors. 

Aquest esdeveniment conjunt d’ambdues iniciatives – en el qual Biocat hi col·labora – comptarà amb ponents de renom líders de la indústria, inversors i directors d’oficines de transferència tecnològica provinent d’entitats líders de tota Europa.

Entre els keynote speakers que participaran en aquestes jornades, cal destacar Sir Gregory Winter, Professor del Trinity College, enginyer genètic i Fundador de Cambridge Antibody Technology , Domantis i Bicycle Therapeutics. També intervindrà Robert G. Urban, cap de Johnson & Johnson Innovation a Boston, que va ser Director Executiu fundador del Koch Institute for Integrative Cancer Research del MIT (Massachusetts Institute of Technology). Per la seva banda, Ruxandra Draghi Akli, Directora de Healthcare, DG Research & Innovation de la Comissió Europea, explicarà quins són els plans de la CE per a donar suport a la innovació en la transferencia de tecnologia. Steve Ford, director de Parkinson’s UK i Bonny Harbinger, Assessor d’Innovació del Department of Health & Human Services dels EUA, també estaràn, entre d’altres, entre els keynote speakers de l’esdeveniment.

El TTS Europe I l’acte final de l’ENTENTE Health comptarà amb la participación d’entitats catalanes, com és el cas de l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Fundació Clínic, la Fundació Bosch i Gimpera i el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Les entitats membres de la BioRegió obtindràn un descompte en el registre, que quedarà en un total de 449€. Per a aconseguir-lo només cal seleccionar “TTS Europe Conference Registration” com a tipus de registre i introduir el codi Partner Code BCT16.

Contingut relacionat: 
Categories: