Esteu aquí

Notícia

Bayer porta a Barcelona la iniciativa Grants4Apps d’ajuda a les ‘start-up’ innovadores en salut digital

Els cinc projectes seleccionats podran treballar a les oficines de Sant Joan Despí durant sis mesos i rebran ‘mentoring’ i ‘coaching’ d’experts del grup

AddToAny buttons: 
30.09.2015

Donar suport a l’emprenedoria i la innovació en salut digital és el que ha estat fent Bayer durant tres anys a Berlín a través de la iniciativa Grant4Apps. Enguany, el grup la porta a Barcelona en un espai de coworking a les seves oficines de Sant Joan Despí.

Grants4Apps és un projecte d’acceleració d’empreses que estiguin desenvolupant tecnologia integrada o solucions sanitàries innovadores en l’àmbit de l’eHealth i l’mHealth; aplicacions mòbils de salut, dispositius mèdics, kits de diagnòstic o teràpies digitals per ajudar a millorar el control del tractament o la prevenció en salut i els processos farmacèutics.

El perfil dels projectes a què s’adreça Grants4Apps respon a les àrees de salut cardiovascular, oncologia, oftalmologia, salut de la dona i l’home, neurologia, radiologia, vida saludable i salut animal.

D’entre tots els projectes que s’han presentat al concurs, que tenien de termini fins el passat 13 de setembre, només cinc start-up seran seleccionades i podran ocupar els espais de coworkingde les oficines del grup durant sis mesos sense costos. Cada equip tindrà un despatx i sales de reunions.

L’objectiu és que la incorporació, prevista per la primera quinzena d’octubre fins el març, doni la possibilitat a aquests projectes de rebre mentoring i coaching d’experts de Bayer i altres especialistes, que els posi en contacte amb potencials inversors i que potenciï la comunicació entre ells i els professionals de la filial de la farmacèutica alemanya.

En un comunicat, la directora de Comunicació de Bayer, Carlota Gómez, explica perquè s’ha escollit Barcelona. “A Espanya hi ha moltes start-up amb gran potencial innovador i amb projectes molt interessants. Per a nosaltres, Grants4Apps Coworking Barcelona suposa un enfoc totalment nou i una oportunitat única per fomentar encara més la cultura de la innovació a la nostra companyia”. 


 

grants4apps

La iniciativa busca projectes ben desenvolupats o prototips però no cal que generin ingressos - Foto: © Philips Communications

Contingut relacionat: 
Categories: