Esteu aquí

Notícia

BILAT USA 2.0 organitza un 'workshop' sobre la millora de la col·laboració en innovació a través de mesures polítiques

L'activitat sorgeix a partir de l'esdeveniment previ 'Accelerating EU-US business collaboration in Health/e-health Research & Innovations'

AddToAny buttons: 
16.12.2014

Englobat dins les activitats per fomentar la col·laboració en innovació, el projecte europeu BILAT USA 2.0 –del que Biocat és partner– organitza l’esdeveniment Towards enhanced EU-US innovation collaboration through policy measures, que es durà a terme el proper 14 de gener a Brussel·les.

Un dels principals objectius del workshop serà proporcionar als responsables polítics el feedback de les empreses, destacant sobretot les barreres, els reptes i les bones pràctiques realitzades per les empreses involucrades en col·laboracions transatlàntiques. D’altra banda, també es pretén intercanviar recomanacions sobre quines mesures polítiques permetrien superar aquestes barreres i millorar la col·laboració empresarial en Recerca, Tecnologia, Desenvolupament i Innovació (RTDI) entre la Unió Europea i els Estats Units.

Aquest esdeveniment és un policy workshop que servirà d'avantsala de la conferència sobre innovació How to integrate the innovation dimension in the EU-U.S. S&T Agreement, organitzada també pel projecte BILAT USA 2.0 i que tindrà lloc del 14 al 15 de gener a Brussel·les. L'objectiu d'aquesta conferència és compartir les bones pràctiques i promoure la integració en temes d'innovació entre la Unió Europea i els Estats Units. 

Tots els inscrits a l’esdeveniment, rebran amb antelació l'informe polític que resumeix les idees recollides durant el workshop Accelerating EU-US business collaboration in health/e-health Research & Innovation: Opportunities, Barriers and Best Practicescelebrat el 20 de juny a Boston.

Aquest workshop està dirigit principalment a policy makers rellevants de la Unió Europea i dels Estats Units: representants de la Comissió Europea, representants dels estats membres de la Unió Europea, policy makers actius a nivell de la Unió Europea o dels seus estats membres, representants del Govern dels Estats Units, policy makers d'institucions polítiques rellevants dels Estats Units, així com representants de les empreses (pimes, grans companyies, estructures de suport empresarial o innovació, etc.).

La participació en l’esdeveniment és gratuïta, tot i que és necessari realitzar la inscripció prèviament, ja que les places s’adjudicaran per ordre de registre.

BILAT USA 2.0 és un projecte europeu de coordinació bilateral que té com a objectiu principal millorar i desenvolupar les associacions i col·laboracions en ciència, tecnologia i innovació entre la Unió Europea i els Estats Units.

Descarrega el programa del workshop

El projecte BILAT USA 2.0 organitza activitats per fomentar la col·laboració en innovació EU-EEUU - Foto: © BILAT USA 2.0

Contingut relacionat: 
Categories: