Esteu aquí

Notícia

BIO Chicago 2013: convocatòria oberta per a les empreses i entitats de Catalunya

Biocat coordina de nou la participació catalana a la principal convenció biotecnològica mundial. En l'última edició, van viatjar als Estats Units 72 empreses i entitats del país.

AddToAny buttons: 
10.11.2012

Redacció

La Biotechnology International Convention (BIO), la trobada empresarial més important del sector biotecnològic internacional, es farà del 22 al 25 d’abril de 2013 a Chicago (Estats Units). Per setè any consecutiu, Biocat coordina la participació de la BioRegió de Catalunya a la fira, que es convoca oficialment a través de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) i es gestiona a través de les biorregions espanyoles en col·laboració d'Asebio.

L'última BIO, a la ciutat de Boston, va reunir més de 16.500 delegats de 65 països, 2.000 expositors i 2.900 companyies i s'hi van dur a terme 25.291 reunions de partnering (el rècord de totes les edicions de la convenció). De Catalunya hi van assistir 72 empreses i entitats de l'àmbit de la recerca, la major part amb estand al pavelló de la BioRegió de Catalunya, una representació que va suposar el 60% de la de tot l'Estat espanyol.

La BIO 2013 ofereix:

  • BIO Business Forum: la BIO utilitza l'eina BIO One-on-One Partnering™ per concertar reunions prèvies amb els socis potencials (data, hora i espai).
  • Programa de ponències d'alt nivell i temes d’actualitat impartides pels primers experts mundials. En total, més de 125 Breakout Sessions, sis Super Sessions i Keynote Luncheons (dinars multitudinaris) amb celebritats relacionades amb el món biotecnològic.
  • BIO Exhibition: estands distribuïts en diferents pavellons internacionals i estatals. Des de 2012 els expositors tenen l'accés a l’eina de partnering inclòs en el preu del lloguer de l’estand (Exhibitor Booth Partnering).
  • Networking: Evening Events, Meetups, Power Hours, entre d'altres, ofereixen l'oportunitat d’interactuar amb les altres delegacions en un ambient més informal.
  • BIO Career Fair: àrea destinada a cercar noves oportunitats laborals i professionals dins el sector.

Entrada amb partnering per als expositors (inclòs en el preu)

Després de l’èxit de la darrera edició, la BIO torna a oferir a les empreses i entitats que contractin un estand a la fira l’accés al partnering inclòs en el preu. Aquesta modalitat (Exhibitor Booth Partnering) permet contactar i agendar reunions amb tots els assistents a la fira, amb una única diferència: les reunions se celebraran al pavelló dels expositors en comptes de la zona del Business Forum (format cabines). Per aquest motiu, el pavelló espanyol comptarà amb taules senyalitzades, que l'eina de partnering assignarà automàticament a mesura que els expositors sol·licitin reunions.

L’entrada amb partnering inclosa al Full Convention o al Convention Access agenda les reunions directament a la zona del Business Forum.

En aquest dossier informatiu pots consultar les diferents opcions de participació per a les empreses i institucions de Catalunya.

Per participar-hi amb un estand cal enviar la sol·licitud a l'ICEX abans del 19 de novembre.

Més informació sobre la delegació catalana a la BIO 2012.

Consultes:
Biocat (Àrea de Comunicació i Relacions Externes)
events@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 69

       

Pavelló de la BioRegió de Catalunya a la BIO Boston 2012, on hi van participar 72 empreses i entitats.

Categories: