Esteu aquí

Notícia

Bio-Europe 2015 ofereix descomptes per als membres de la BioRegió

L'ajuda és compatible amb el preu exclusiu 'early registration' que finalitza el 20 de gener

AddToAny buttons: 
14.01.2015

Del 9 a l'11 de març tindrà lloc a París la novena edició de BIO-Europe Spring (BES), un congrés que s'espera que atregui un gran nombre d’empreses de biotecnologia ja establestres i també empreses en fase inicial que vulguin formar aliances comercials amb inversors i grans companyies del sector de les ciències de la vida.

Enguany, BES 2015, amb la col·laboració de Biocat, posa a la disposició de les empreses i entitats de la BioRegió un descompte de 200 euros en el registre per assistir a aquesta fira. Per fer servir el descompte els membres de la BioRegió han d'escriure " Biocat discount" en el camp de comentaris del formulari on-line de registre. Aquest descompte és acumulable a la rebaixa de 200 euros en l'early registration (que finalitza el proper dimarts 20 de gener) i suposaria, per tant, un descompte total de 400 euros si compreu l’entrada abans del dia 20. El descompte Biocat estarà disponible fins a l’últim dia de registre

Biocat ha portat a Barcelona dos de les edicions del BES, les dels anys 2010 i 2013, i al 2015 disposarà d'un petit estand (10A) que estarà al servei de les companyies i institucions de la BioRegió com a punt de contacte i distribució de materials promocionals. 

Una ocasió per identificar oportunitats de negoci i aconseguir nous socis

El punt fort d’aquesta trobada són les reunions de partering one-to-one, com ho mostren les espectaculars dades de 10.780 reunions celebrades durant l'edició del 2014 a Turín, Itàlia. Aquestes reunions són una manera efectiva de conèixer i establir aliances amb empreses del sector biotecnològic, farmacèutic, financer i de la innovació. Però BIO-Europe Spring també ofereix un programa de workshops i debats amb oradors de gran nivell que comparteixen la seva visió i opinió sobre temes clau del sector. En la propera edició, les conferències i debats abasten temes com la medicina translacional, la teràpia gènica i temes financers com els models de finançament innovadors. 

La conferència compta també amb un espai d’exposició i amb presentacions d’empreses —entre les que de moment es troben les catalanes Esteve i Almirall— on biotecnològiques de mitjana i gran mida presentaran els seus productes, serveis i estratègies corporatives. 

En 2014, BIO-Europe Spring va comptar amb la participació de més de 2.083 delegats de 42 països, 1.209 empreses i 61 expositors i es van realitzar 132 presentacions d’empreses, amb una presència destacada d'empreses catalanes. 

 

Data: del 9 a l'11 de març de 2015
Lloc: Mercure Paris Porte De Versailles Expo • Rue Du Moulin, 36-38 • París (França)

Pots seguir tota la actualitat de la fira a Twitter amb l'etiqueta #BES2015.

L'edició del 2013 de BIO-Spring Europe va tenir lloc a Barcelona- Foto: © Biocat