Esteu aquí

Notícia

Biocat assisteix a la reunió anual del Consell Europeu de Bioregions a Munic

La Dra. Montserrat Vendrell ha estat reescollida membre del Comitè Directiu del CEBR, on hi ha representants de països com Alemanya, França, Suècia i Noruega.

AddToAny buttons: 
16.01.2012

REDACCIÓ

El Consell Europeu de Bioregions (CEBR) celebra la reunió anual els dies 16 i 17 de gener a Munic (Alemanya) amb els membres del recentment renovat Comitè Directiu (Steering Committee), entre els quals hi ha la Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat. Vendrell ja va formar part de l'anterior mandat, i ara encara el repte del Comitè per a finals de 2014 de desenvolupar i ampliar la xarxa del CEBR.

El nou Comitè del CEBR està format per deu directius d'alguns dels principals bioclústers europeus (que representen a deu països): Berlin-Brandenburg (Alemanya), Valònia (Bèlgica), oest d'Escòcia, BioRegió de Catalunya (Espanya), Lió (França), Helsinki (Finlàndia), Piemont (Itàlia), Tromsø (Noruega), Leiden (Països Baixos) i Uppsala (Suècia).

En la reunió de Munic, com l'any passat, la Dra. Vendrell hi assisteix amb la directora d'Innovació de Biocat, Dra. Marta Príncep. A banda de la presentació del nou Comitè, durant aquests dos dies els membres del CEBR tractaran temes clau com les eines que ofereix Europa per donar suport al desenvolupament dels bioclústers (principalment programes de finançament), el futur dels clústers en ciències de la vida i la seva gestió, i l'explotació europea dels projectes i activitats que porten a terme les diferents regions membres.

Marta Príncep i Montserrat Vendrell a la presentació de l'Informe Biocat 2011 amb Jordi Martí d'Amgen - © Biocat, Sergi Cámara.

Contingut relacionat: 
Categories: