Esteu aquí

Notícia

Biocat i Caixa Capital Risc col·laboren per donar suport a les joves empreses i atraure inversors

AddToAny buttons: 
12.04.2010

Els propers tres anys, Biocat i Caixa Capital Risc posaran en marxa diferents projectes per donar suport a la creació d’empreses en l’àmbit de les ciències de la vida, identificar nous inversors privats –preveient que Caixa Capital Risc pugui participar en operacions de coinversió– i atraure inversors internacionals.

D’altra banda, Caixa Capital Risc donarà suport a la candidatura de Catalunya per obtenir el KIC (Knowledge Innovation Community) en ciències de la vida de l’Institut Europeu d’Innovació i Tecnologia (IET).

La directora general de Biocat, Montserrat Vendrell, i el director d’Inversions de Caixa Capital Risc, Carles Trenchs, han signat un acord que estableix les bases d’aquesta col·laboració.

Tot i que Caixa Capital Risc inverteix en companyies de nova creació de diversos sectors, s’ha especialitzat en les primeres etapes (llavor i creixement) d’empreses de base tecnològica en l’àmbit de les ciències de la vida i les tecnologies de la informació (TIC). Les dues entitats han col·laborat anteriorment en altres projectes com el programa BioEmprenedorXXI, ja en curs, juntament amb altres entitats promotores.

 

Carles Trenchs al Fòrum de la BioRegió 2008.

Contingut relacionat: 
Categories: