Esteu aquí

Notícia

Biocat contribueix a la Conferència Europea de Clústers 2022 amb dos projectes europeus

Durant l’esdeveniment, Biocat ha promocionat BRIGHT, el projecte europeu que coordina, i ha assistit al kickoff de BIOMAN4R2, on hi participa, a banda d’intervenir en les activitats del CEBR i interactuar amb altres clústers europeus.

AddToAny buttons: 
27.09.2022

Sota la presidència txeca del Consell de la UE, la Comissió Europea i l’European Cluster Collaboration Platform (ECCP) , Praga ha organitzat els dies 26 i 27 de setembre la vuitena edició de la Conferència Europea de Clústers 2022, on s’han reunit responsables polítics i gestors de clústers, professionals i altres parts interessades. Després d'una edició totalment virtual el 2020, l'edició d'enguany ha estat una oportunitat perquè la comunitat dels clústers es tornés a trobar físicament. 

Biocat, com a clúster europeu en innovació en salut amb gran implicació en diversos projectes EU,  hi ha assistit per promocionar BRIGHT, projecte que coordina iniciat el febrer de 2022 per millorar els serveis que faciliten la digitalització de l’ecosistema de les ciències de la vida, i per presentar el projecte BioMan4R2, on hi participa. El nou programa ofereix suport financer i connexions a les petites i mitjanes empreses dels sectors de fabricació de productes biològics i tecnologies mèdiques que vulguin incrementar la seva resiliència, sostenibilitat i competitivitat.
 

Sessió general on s’ha presentat el projecte BIOMAN4R2 durant l’organització de la Conferència Europea de Clústers 2022
 

A banda, Biocat ha aprofitat l’assistència a l’esdeveniment per participar en les activitats organitzades pel CEBR i explorar oportunitats de comerç, inversió i associació i desenvolupar connexions entre les cadenes de valor i els ecosistemes d'Europa.

La conferència ha ofert nombrosos espais on interactuar i influir en les accions a escala europea que impacta en les empreses de la BioRegió. “És un espai on prendre consciència de les necessitats de la indústria i trobar els socis per adreçar-les”, ha destacat Montse Daban, directora de Política Científica i Internacionalització de Biocat.