Esteu aquí

Notícia

Biocat coordina, per sisè any, la delegació d'empreses catalanes a BIO Boston 2012

Les empreses poden sol·licitar el seu estand fins el 20 de gener de 2012. El pavelló de la BioRegió de Catalunya tindrà una ubicació estratègica en la principal convenció internacional de biotecnologia als Estats Units.

AddToAny buttons: 
29.12.2011

REDACCIÓ

La vintena edició de la Biotechnology International Convention (BIO), la trobada mundial de partenariat del sector biotecnològic, se celebrarà a Boston (Massachusetts, Estats Units) del 18 al 21 de juny de 2012. Per a les empreses i entitats de recerca catalanes, la BIO és el lloc on fer prospecció de nous mercats i establir contactes amb clients, socis o inversors (cal tenir en compte que hi participen empreses nord-americans que a vegades no assisteixen a fires europees).

Les deu delegacions internacionals més representatives de la BIO Washington 2011 van ser per aquest ordre: Canadà, Regne Unit, Alemanya, França, Corea, Bèlgica, Xina, el Japó, Espanya —Catalunya va representar el 50% de tot l'Estat— i Austràlia.

Com en les darreres edicions, la presència d’empreses i entitats al pavelló espanyol, convocada oficialment a través de l’Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX), es gestiona únicament a través de les bioregions. Biocat coordina per sisè any consecutiu la participació de la BioRegió de Catalunya. El pavelló espanyol ocuparà 600 metres quadrats (60 estands) i, dins d'aquest, la BioRegió de Catalunya tindrà un espai 140 metres quadrats per a les empreses, institucions i entitats de recerca. La participació catalana a la BIO 2011 va ser molt representativa: 42 empreses (27 amb estand) i 17 institucions.

Cal destacar que, aquest any, el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, viatjarà a Boston durant la convenció. 

Participa a la BIO 2012

  • Empreses:
    • Les interessades en disposar d’un estand cal que feu la sol·licitud complimentant aquesta documentació de l’ICEX (abans del 20 de gener de 2012). El cost és de 1.500 euros per estand (per a empreses que hi participen per primera o segona vegada) i 1.750 euros per estand (per a la resta).
    • Si només s'hi vol assistir com a visitants, cal comunicar-ho a events@biocat.cat.
  • Institucions i entitats de recerca: envieu un correu electrònic a events@biocat.cat comunicant el vostre interès en participar-hi.

Localització del pavelló de la BioRegió de Catalunya

Estarà situat a la part dreta del recinte firal (booth 437), a l’espai central d’exposició, davant de l’Estat amfitrió que és Massachusetts. Enguany el pavelló de la BioRegió de Catalunya tindrà un disseny innovador respecte edicions anteriors (es donaran més detalls i esborranys del model properament) amb l’objectiu de:

  • potenciar la visibilitat de les empreses,
  • convidar l’accés del públic,
  • facilitar la circulació per l’interior
  • i disminuir la sensació de buit quan no hi hagi presència física d’expositors.

Ajuts econòmics

Genoma España ofereix una borsa de viatge (55% de les despeses fins a un màxim de 2.800 euros per empresa) per a les empreses amb estand. Cal posar-se en contacte amb José María Toro (jmtoro@gen-es.org).

Viatge i allotjament amb la delegació catalana

Biocat, en col·laboració amb l’agència VIAP, proposa un pla de viatge a mida per a la delegació catalana tenint en compte criteris de disponibilitat, millor oferta econòmica, ubicació a la ciutat i qualitat de serveis de l’hotel.

Més informació per participar en la delegació catalana (pavelló de la BioRegió de Catalunya)

Data: del 18 al 21 de juny de 2012
Lloc: Boston Convention & Exhibition Center • 415 Summer Street • Boston (EUA)

Consultes:
Biocat (Àrea de Comunicació i Relacions Externes)
Tel. +34 93 310 33 69
events@biocat.cat

     

El pavelló de la BioRegió de Catalunya a la BIO 2011, a Washington (EUA), va reunir 42 empreses i 17 institucions de recerca.

Categories: