Esteu aquí

Notícia

Biocat i els socis de HealthTIES seran a BioTrinity per presentar tres anys de treball en la innovació de tecnologies mèdiques

Les empreses catalanes poden participar a la principal trobada de 'partnering' i d'inversió biofarmacèutica al Regne Unit, del 14 al 16 de maig, amb una tarifa especial de 300 £.

AddToAny buttons: 
09.04.2013

Redacció

BioTrinity 2013, la trobada més important de partnering i inversió biofarmacèutica del Regne Unit, es farà del 14 al 16 de maig a Newbury. Enguany s'esperen més de 80 delegats de companyies inversores.

Biocat, com a membre del consorci europeu HealthTIES, ofereix l'oportunitat a les empreses biotecnològiques, farmacèutiques i de tecnologies mèdiques de Catalunya de participar a BioTrinity 2013 amb una tarifa especial de 600 £ (el registre estàndard és de 799 £). Aquesta tarifa especial és per a empreses amb activitat d'R+D, de manera que queden excloses les empreses de serveis i suport al sector.

En el marc d'aquesta trobada, Biocat i els socis del consorci organitzen el HealthTIES Findings Seminar, el dia 15 de maig a les 14 h. HealthTIES (2010-2013) està format per quatre regions europees i té com a objectiu impulsar la innovació en tecnologies mèdiques i acostar la recerca en aquest àmbit a les necessitats dels pacients. Al seminari de BioTrinity es donaran a conèixer els resultats de la tasca que s'ha dut a terme durant tres anys en el context del finançament de la UE i del treball de les comunitats de coneixement i innovació (KIC) de l'Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (EIT). Les empreses catalanes i de les regions vinculades a HealthTIES que hi participin se'ls aplicarà un descompte addicional de 300 £. Podeu ampliar la informació aquí sobre com es farà l'abonament.

BioTrinity, organitzada per l'Oxfordshire Biotech Network (OBN), també ofereix:

Registre (fins al 14 de maig). Perquè s'apliqui la tarifa de 600 £ cal introduir el codi HTIE13-300 a la casella "Comments" del formulari d'inscripció.

Per confirmar l'assistència al HealthTIES Findings Seminar i altres consultes:

Biocat
Àrea de Desenvolupament de Negoci
Àlex Casta (Responsable de Transferència Tecnològica i Innovació)
acasta@biocat.cat
Tel. +34 93 310 33 89

Borsa de viatge d'ICEX

D'altra banda, l'ICEX ha difós aquesta convocatòria —a través de l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio)— i ofereix borses de viatge de 210 €/persona que es poden sol·licitar fins al 12 d'abril.

Pots seguir la trobada a Twitter @biotrinity a través de l'etiqueta #biotrinity

Nota: impostos no inclosos en els preus. Per aconseguir el descompte de 300 £ és imprescindible signar l'assistència (presencial) al seminari HealthTIES.

Organitza:      Col·labora:      Amb el suport de:
         

Carlos Buesa, director general d'Oryzon, a les presentacions de casos d'èxit l'any passat - Foto: © BioTrinity.

Contingut relacionat: 
Categories: