Esteu aquí

Notícia

Biocat obre convocatòria per participar a la nova àrea ‘healthcare’ del 4YFN 2020

El termini per participar a l’esdeveniment de ‘startups’, paral·lel al Mobile World Congress, finalitza el 5 de novembre

AddToAny buttons: 
16.10.2019

Biocat obre per primera vegada una convocatòria pròpia per participar al 4YFN (4 Years From Now), l’esdeveniment d’startups que tindrà lloc del 24 al 26 febrer a Barcelona dins de la major trobada internacional de la indústria mòbil: el Mobile World Congress (MWC).

4YFN comptarà el 2020 amb una nova zona especialitzada en l’àmbit salut, la Health Hub Zone. Biocat, juntament amb Barcelona Tech City, CataloniaBio & HealthTech i Startup Catalonia, acolliran un pavelló per a startups de l’àmbit salut en aquesta nova àrea: això facilitarà l’accés de les empreses a inversors, socis comercials, noves oportunitats i networking.

Les empreses interessades en tenir presència en aquest pavelló han d'enviar la sol·licitud d'inscripció que trobaran al dossier de participació abans del 5 de novembre 2019. En el mateix dossier de participació es poden consultar els preus i condicions de la convocatòria.

4YFN ofereix suport als inversors i les empreses per establir connexions i emprendre junts nous projectes de negoci. L’edició del 2019 va reunir 23.000 assistents, 760 expositors i patrocinadors, entre ells 670 startups i 950 inversors. El programa va comptar amb més de 160 hores de contingut, 300 pitches de startups i més de 24 hores d’activitats de networking.

Contingut relacionat: 
Categories: