Esteu aquí

Notícia

Biocat organitza el segon Fòrum de la BioRegió de Catalunya

AddToAny buttons: 
05.11.2009

El dia 3 de desembre se celebrarà la segona edició del Fòrum de la BioRegió, el congrés de referència del sector biotecnològic i biomèdic a Catalunya organitzat per Biocat amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, que té com a objectius dinamitzar i consolidar el bioclúster català. La trobada començarà a les 9 del matí i s'allargarà fins les 7 de la tarda, a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

Com l'any passat, es preveu que hi participin més de 500 representants dels àmbits empresarial i financer, investigadors, gestors de centres i instituts de recerca i representants d'universitats i hospitals.

La jornada ha de servir per analitzar la situació actual i de futur del sector bio i per això hi intervindran reconeguts experts com John Hodgson, consultor empresarial de Critical I Limited i editor de la revista Nature Biotechnology, que impartirà la conferència inaugural entorn a les oportunitats d'inversió que ofereix el sector. Després, tindran lloc dues taules rodones per debatre, respectivament, les principals dificultats a què s'han d'enfrontar els emprenedors (Llibre negre del Bioemprendedor) i les perspectives de futur de la BioRegió (La BioRegió el 2015: un escenari de futur).

Entrega dels Premis Bioemprenedor XXI

El Fòrum de la BioRegió inclou com a novetat el lliurament dels Premis Bioemprenedor XXI, una iniciativa per a la creació d'empreses en l'àmbit de les ciències de la vida que desenvolupa Biocat de forma conjunta amb "la Caixa", Barcelona Activa, Genoma España i la Cambra de Comerç de Barcelona.

Reconeixement a dos Ambaixadors de la BioRegió

Durant l'acte de cloenda, es lliurarà el reconeixement Ambaixadors de la BioRegió de Catalunya a dues figures il·lustres del sector: Màrius Rubiralta, secretari general d'Universitats del Ministeri d'Educació, i Joan Massagué, director del Programa de Biologia i Genètica del Càncer del Memorial Sloan-Kettering Cancer Center (MSKCC) i director adjunt de l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB).

Espai d'exposició, networking i partnering

Paral·lelament a l'espai de debat hi haurà una àrea d'exposició on les empreses i entitats podran presentar-hi els seus pòsters corporatius i on es podrà establir contacte i reunions amb altres professionals.

Dia: 3 de desembre de 2009
Hora: de 9h a 19h
Lloc: Casa Llotja de Mar • Passeig d'Isabell II, 1 • Barcelona

Contingut relacionat: 
Categories: