Esteu aquí

Notícia

Biocat participa a BIOSPAIN 2008, la major trobada biotecnològica del sud d’Europa

AddToAny buttons: 
10.09.2008

BioSpain, cita clau de la biotecnologia internacional que se celebra cada dos anys en una ciutat espanyola, té lloc aquest any entre els dies 17 i 19 de setembre al Palau d’Exposicions i Congressos de Granada.

Actualment BioSpain és una plataforma de promoció internacional per al sector biotecnològic, oferint un marc idoni de negoci o d’intercanvi, per atraure nous clients i inversors, per buscar noves aliances i per atraure capital, així com per a facilitar l’accés a un mercat que està experimentant un important creixement.

Biocat estarà present realitzant activitats de difusió per a promoure la projecció del bioclúster català a nivell nacional i internacional. Serà en l’espai que aquesta edició de BioSpain dedica a les biorregions. Biocat es presenta en un àrea conjunta amb altres bioclústers espanyols: BioBasque en el País Basc, Bioval en la Comunitat Valenciana, i Madrid Bioclúster en la Comunidad de Madrid, per aconseguir projectar una millor visibilitat del sector davant els visitants internacionals, i potenciar les sinèrgies entre les diferents comunitats autònomes.

De fet, l’objectiu que persegueix Biocat amb la seva presència en aquest congrés és mostrar Catalunya com un país atractiu per a l’establiment i les inversions de les empreses biotecnològiques, donar a conèixer les oportunitats i els projectes de futur del bioclúster català, i contribuir a establir sinèrgies entre empreses, acadèmics, investigadors i entitats relacionades amb el sector, tant a nivell nacional com internacional.

El congrés serà inaugurat el 17 de setembre per la Ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia. La trobada, organitzat per Asebio, Genoma España i Interes (Invest in Spain), compta amb el recolzament d’acadèmics i professionals, d’institucions públiques i privades que representen tots els àmbits de la biotecnologia. En total, més de 100 empreses biotecnològiques expositores i prop de 2000 professionals del sector presentaran els seus projectes en l’espai de BioSpain.

Contingut relacionat: 
Categories: