Esteu aquí

Notícia

Biocat participa a la reunió anual del Consell Europeu de Bioregions a Cambridge

El programa es complementa amb l'Scientific Poster Day, avui al Granta Park de Cambridge, on es reuneixen científics d'alt nivell de pimes i grans empreses d’arreu d’Europa.

AddToAny buttons: 
18.01.2011

REDACCIÓ

La directora general de Biocat, Montserrat Vendrell, i la directora d'Innovació, Marta Príncep, van assistir ahir a la reunió anual del Consell Europeu de BioRegions (CEBR), del qual Biocat és membre. Durant reunió va quedar de manifest que hi ha una voluntat molt important de cooperació transclústers, però que cal anar alineant estratègies comuns perquè Europa sigui competitiva globalment.

En el marc d'aquesta reunió, el CEBR ha organitzat l'Scientific Poster Day, que es farà durant tot el dia d'avui al Granta Park de Cambridge, i on es reuneixen científics d'alt nivell de pimes i grans empreses d’arreu d’Europa amb la finalitat d’establir contactes amb investigadors de camps complementaris, socis en recerca i socis comercials per a la distribució de plataformes tecnològiques i productes. També hi participen empreses dels bioclústers presentant un pòster científic de la seva activitat.

El CEBR, creat el 2006, és una xarxa de professionals de suport a la biotecnologia que recolzen la seva biocomunitat local a través de serveis com la incubació, col·laboracions i promoció del clúster. És la primera xarxa d'aquest àmbit que aglutina organitzacions que porten a terme activitats de suport al sector biotec a Europa.

A part de Biocat, en representació de la BioRegió de Catalunya, a l'Steering Commmittee del CEBR hi ha les bioregions de München, Berlin-Brandenburg, Heidelberg, Mannheim i Ludwigshafen (Alemanya); Cambridge i Est d'Anglaterra (Regne Unit); París (França); Tel Aviv (Israel); Uppsala (Suècia); Torí (Itàlia) i Europabio (Associació Europea de Bioindústries).

Montserrat Vendrell i Marta Príncep (d'esquerra a dreta) - Foto: © Biocat, Raimon Solà.

Contingut relacionat: 
Categories: