Esteu aquí

Notícia

Biocat se suma a la iniciativa de carpooling del PCB

El Parc Científic de Barcelona i l’aplicació mòbil Hoop Carpool uneixen esforços per oferir als usuaris i usuàries del Parc que es desplacen en cotxe una opció col·laborativa, responsable i econòmica. Biocat s’hi adhereix i participa en aquesta nova iniciativa.

AddToAny buttons: 
03.10.2022

La iniciativa carpooling té l’objectiu de reduir el nombre de vehicles que es desplacen fins al PCB i que els quins ho facin, vinguin més plens. La contaminació, els preus dels carburants i la falta d’aparcament a la zona són motius de pes per potenciar l’ús del cotxe compartit

Biocat ha recolzat la iniciativa que s’ha posat en marxa aquest dilluns 3 d’octubre, moment en què els usuaris i usuàries del Parc s’han pogut descarregar l’aplicació Hoop Carpool. A través d’un codi exclusiu per la comunitat del PCB ja poden organitzar els desplaçaments i compartir les despeses derivades d’aquests.

Amb aquesta aplicació, s’espera que l’estalvi econòmic per persona sigui de fins a 2.500€ i de 480 hores a l’any. No només això, sinó també reduir més de 1.400Kg les emissions de CO2 i d’aquesta manera fer front a la pujada del cost del carburant, disminuir l’ús energètic, i del temps d’arribada a la feina. Tot tenint en compte que la mitjana de passatgers per cotxe sigui d’1,20 i que el projecte incideixi en el 50% dels desplaçaments.

El carpooling és una iniciativa del Parc Científic de Barcelona amb Hoop Carpool i la col·laboració de l’Institut de Recerca Biomèdica IRB, l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya IBEC, la Fundació Bosch i Gimpera, el Centre Nacional d’Anàlisi Genòmica CNAG-CRG, Biocat i Qiagen, però queda obert a altres entitats que s’hi vulguin afegir.

Com iniciar-se al carpooling

Per poder començar a compartir cotxe, s’han de seguir tres senzills passos:

  1. Descarrega l’aplicació mòbil de Hoop Carpool.
     
  2. Registra les teves dades i utilitza el codi #Comunitat PCB per gaudir de les promocions disponibles. Els usuaris podran compartir les despeses sense comissions i els conductors podran guanyar fins a 20€ en xecs gasolina.
     
  3. Ja pots compartir cotxe per millorar la teva qualitat de vida, la de la teva comunitat i la del planeta!
     

El proper 25 d’octubre, els membres de l’equip de Hoop Carpool faran una visita presencial per donar a conèixer i promocionar aquesta iniciativa. Els podreu trobar al vestíbul d’accés al Clúster II.

Noticía Carpool PCB
Contingut relacionat: