Esteu aquí

Notícia

Biocat trasllada les seves oficines al Parc Científic de Barcelona

A partir del 20 d’octubre aquesta serà la nova seu de la fundació

AddToAny buttons: 
14.10.2014

Biocat estrena nous estatges i a partir del dilluns 20 d'octubre tindrà la seva seu al recinte del Parc Científic de Barcelona (PCB). L'entitat ocuparà un espai singular de prop de 500 metres quadrats a la planta baixa de la Torre I del PCB. El trasllat permetrà a la fundació beneficiar-se de les sinergies del dens entorn científic i empresarial que ofereix el PCB.

El passat 10 d’abril de 2014, Montserrat Vendrell va ser nomenada directora general del PCB, càrrec que compatibilitza des de llavors amb les seves funcions al capdavant de Biocat, del que és directora des de 2007. “El Parc és un instrument de país per al foment de la innovació en el camp de les ciències de la vida i, per tant, la seva missió i estratègia s’alineen del tot amb els objectius de Biocat, que no són altres que impulsar i fer créixer aquest sector a Catalunya”, va assenyalar Montserrat Vendrell. “Una direcció única permet fer economies d’escala i garantir la incardinació del PCB en l’estratègia de desenvolupament de la BioRegió de Catalunya. Un i altre són projectes plurals, l’èxit dels quals raurà en aplegar voluntats i generar sinergies entre els diferents agents implicats.”

El PCB dóna cabuda actualment a una setantena d'empreses que treballen en l'àmbit de ciències de la vida i a centres de recerca tan importants com l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB) i el Centre Nacional d'Anàlisi Genòmica (CNAG).

 

Nova adreça postal: Biocat està ara situat a la planta baixa de la Torre I del Parc Científic de Barcelona, al Campus Universitari de la Diagonal, molt a prop de l'estadi del FC Barcelona. Es pot accedir fàcilment en transport públic amb autobús, metro (parada Zona Universitària de la línia 3 o parada Collblanc de la línia 5) o Trambaix.

C/Baldiri Reixac 4-8Torre I (PCB) 08028Barcelona

 

Biocat es trasllada a la Torre I del Parc Científic de Barcelona. - © PCB

Contingut relacionat: 
Categories: