Esteu aquí

Notícia

La BioRegió participa a BioAsia per enfortir la relació científica amb l’Índia

AddToAny buttons: 
27.01.2009

La sisena edició de BioAsia, la fira internacional més important del sector biotecnològic i biomèdic a l’Índia, tindrà lloc del 2 al 4 de febrer de 2009 a Hyderabad. Es preveu que hi participin uns 2.500 visitants internacionals, científics i empresaris del sector i inversors internacionals.

La delegació catalana, organitzada per Biocat (BioRegió de Catalunya) per invitació de la Federació d’Associacions Biotecnològiques d’Àsia (FABA), disposarà d'un estand a l’àrea d’exposició.

La participació de Biocat a BioAsia 2009 ha de servir per posar en marxa projectes conjunts amb centres de recerca de referència entre l’estat d’Andhra Pradesh i Catalunya, per tal que la indústria biotecnològica i biomèdica es consolidi com un motor d’inversió econòmica a ambdues regions, així com per potenciar les relacions científiques i comercials i fomentar l’intercanvi de talent.

Amb la presència a BioAsia 2008, Biocat va aconseguir establir contactes amb un centenar d’empreses índies interessades en el sector català i també concretar les bases de l’acord que signaran FABA i Biocat en l’edició de 2009.

Aquesta iniciativa arriba just després de la visita que, en el marc del Pont Invers d’Inversió Barcelona-Índia organitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona en col•laboració de Biocat, van realitzar el passat mes de desembre una delegació d’empreses índies a Barcelona, missió en la qual es va confirmar el seu interès pel sector biotec català.

Les empreses interessades a formar part de la delegació catalana podeu posar-vos en contacte amb Biocat al telèfon 93 310 33 30 (Àrea de Comunicació i Relacions Externes) o bé per correu electrònic events@biocat.cat.

Data:
Del 2 al 4 febrer 2009

Lloc:
Hyderabad International Convention Centre
Hyderabad (Índia)

Contingut relacionat: 
Categories: