Esteu aquí

Notícia

Biotecnologia i biomedicina, un sector amb perspectives professionals

El 'headhunter' Michael Thiele, el bioemprenedor Albert Zamora i Francesc Cartanya de Grifols explicaran en una jornada de Barcelona Activa i Biocat, el dia 30 d'abril, les necessitats de les empreses.

AddToAny buttons: 
24.04.2013

Redacció

La BioRegió de Catalunya —el clúster de la biotecnologia, la biomedicina i les tecnologies mèdiques català— està integrada per 520 empreses, 440 grups i 54 centres de recerca, 10 universitats que imparteixen estudis en ciències de la vida i 15 hospitals capdavanters en recerca, a més d'importants estructures i xarxes de suport de transferència de coneixement i d’innovació. L'àrea metropolitana de Barcelona acull una part molt representativa del bioclúster, que en global a tot Catalunya dóna feina a 30.000 persones.

Per tal d'acostar als professionals la realitat laboral d’un sector que ja és un dels motors econòmics del país i que mou al seu voltant importants iniciatives i projectes internacionals, Barcelona Activa i Biocat organitzen la jornada Perspectives professionals al sector bio, el dia 30 d'abril. La jornada va dirigida a professionals amb estudis superiors en actiu o en procés de recerca activa de feina, que tinguin inquietud per conèixer com evoluciona aquest sector i les oportunitats que ofereix (incloses les d'autoocupació).

Susana Tintoré, directora executiva de Serveis a les Empreses i Ocupació de Barcelona Activa inaugurarà la sessió. Després, Carlos Lurigados, responsable d'Emprenedoria i Creixement Empresarial de Biocat, explicarà la situació actual del sector a Catalunya i les iniciatives que s'estan duent a terme per impulsar i desenvolupar el talent i la bioemprenedoria. Lurigados format part del comitè assessor del programa de creació d'empreses BioEmprenedorXXI.

Michael Thiele, soci de LIM Global i headhunter especialista de l'entorn biofarmacèutic; Albert Zamora, director general de Bionure i director d'Innovació de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, i Francesc Cartanya, director de l'Àrea de Desenvolupament, Formació i Selecció en RRHH de Grifols, aportaran la visió des de l'empresa i tocaran aspectes com què demanen als professionals que formen part de les seves companyies (formació, competències, habilitats, idiomes...), quines carències es troben a l’hora de trobar personal qualificat, canals de reclutament que utilitzen habitualment i sortides professionals amb més futur.

Pots seguir la jornada a Twitter @barcelonactiva i @biocat_cat amb l'etiqueta #bcntreball.

Data: 30 d’abril de 2013
Hora: de 17.30 h a 19 h
Lloc: Barcelona Activa • Auditori C/ Llacuna, 62 • Barcelona (mapa)

Organitzen:
  
Amb el suport de:
   

La biomedicina és la recerca preponderant a la BioRegió.

Contingut relacionat: 
Categories: