Esteu aquí

Notícia

BioWales 2015, una oportunitat per créixer mitjançant noves rutes d'accés a mercat en el sector privat i en el NHS

L’entrada és gratuïta per a les entitats de la BioRegió de Catalunya

AddToAny buttons: 
23.02.2015

Els propers 4 i 5 de març, Cardiff acollirà la 13a edició de BioWales, que aquest any se centra en la cadena de subministrament de les ciències de la vida, proporcionant oportunitats comercials pràctiques per al creixement mitjançant noves rutes d'accés al mercat en el sector privat i en el NHS (National Health Service).

Una selecció internacional de ponents i experts de la indústria realitzaran conferències, presentacions i debatran al voltant de les oportunitats de la cadena de subministrament del sector i el seu desenvolupament. L’esdeveniment pot resultar interessant, sobretot, per a les empreses de ciències de la Salut que tinguin interès en formar part de la cadena de subministrament de NHS i que vulguin establir una seu al Regne Unit.

L’entrada és gratuïta per a les entitats de la BioRegió de Catalunya. Els interessats en obtenir una entrada s’han de posar en contacte amb Sandra Davies, de l’UK Trade & Investment, i fer la sol·licitud.

L’edició passada, BioWales 2014, va ser la més exitosa des de que va començar. Al voltant de 600 delegats van assistir a l’esdeveniment centrat, en aquesta ocasió, en el desenvolupament del sector de les ciències de la vida. Es van dur a terme més de 1.300 reunions de partnering, les quals van oferir als delegats l’oportunitat de fer nous contactes i col·laboracions.

BioWales 2014 es va centrar en el desenvolupament del sector de les ciències de la vida. - ©Foto: Orchard

Categories: